sâmbătă, 6 februarie 2016

6 #UrbanDecay make-up must-haves



Inainte de toate, va anunt inca o data, cu maxima bucurie, ca Urban Decay a ajuns si in Romania! No more shopping online de pe site-urile din strainatate de saptamana trecuta incolo! Doar daca va este mai usor asa sau de dragul magazinului online Sephora, insa atat de frumoase sunt fardurile, rujurile si toate minunatiile #UrbanDecay, incat este pacat sa nu mergeti in cea mai aproapiata parfumerie Sephora pentru a le testa.  Pentru astazi, va propun 6 must-haves Urban Decay pentru un machiaj perfect!



NAKED SKIN beauty balm

Este un bb cream 5 in 1, are un singur ton, care se ajusteaza oricarei nuante de ten, minimizeaza porii, reduce liniile fine si roseata pielii, camufleaza ridurile si reda pielii tonus, elasticitate, culoare uniforma, efect de lifting, inca de la primele utilizari.
Aceasta crema matifianta-fond de ten-cu protectie solara contine pigmenti high-tech care reflecta lumina, oferind tenului un aspect sanatos, proaspat, odihnit, "look post-vacanta" pe scurt.
In timp ce isi face treaba de crema hidratanta, avand grija de piele si pe cea de fond de ten acoperind ce este de acoperit si protejand pielea impotriva radiatiilor datorita factorului de protectie solara 20 incorporat, Naked Skin beauty balm de la Urban Decay nu lasa pe piele nici o urma. Vei arata machiata, fara sa pari machiata!
Il poti folosi ca atare daca ai o piele curata sau nu tolerezi machiajul sau ca baza pentru fond de ten, daca ai nevoie de acoperire mai puternica!


Naked Illuminated Shimmering Powder

Imi plac foarte mult pudrele iluminatoare, usor sclipicioase. Le aplic in partea superioara a pometilor, spre coltul extern al ochilor, insa va sfatuiesc sa nu exagerati pentru ca veti arata ca din ceara, daca aplicati prea multa pudra sclipicioasa in zona aceea! :)
Aceasta pudra Urban Decay este creata atat pentru fata, cat si pentru corp, iar vara, pe pielea bronzata, este de vis! Sau si acum, daca abia te-ai intors din Maldive sau esti adepta solarului! :)
Are o textura matasoasa, este foarte pigmentata si rezistenta.

Eyeshadow Primer Potion 

Este unul dintre cele mai bine vandute produse Urban Decay! Se aplica pe pleoape, inaintea fardurilor, pentru o mai mare rezistenta si intensitate a culorilor.



NAKED 3 eyeshadow palette

Multe dintre voi o aveti deja, mie abia mi-a intrat in colectia de farduri si ma declar fascinata de textura fardurilor, rezistenta culorilor, felul in care se aseaza pe pleoape si rezista 3 zile, daca nu m-as demachia. Dar ma demachiez, evident! :) Spun asta doar pentru ca mi-au rezistat impecabil de la prima la ultima ora a zilei, in conditii extreme! Am alergat toata ziua cu treaba prin oras, am schimbat temperatura de 100 de ori, de la foarte cald la foarte frig, m-a prins si ploaia, etc. O zi extrema, va spun! Fardurile din paleta Naked 3 au fost la locul lor tot timpul, aproape ca mi-era si mila sa ma demachiez, atat de bine aratau pe pleoape.
Culorile din aceasta paleta sunt frumoase de tot, create pentru mine parca, o adoratoare infocata a nuantelor pamantii, marourilor, auriului, nude-urilor.
O ador, asadar!

Perversion Mascara

Interesant nume are, nu? :))
Mi-a placut descrierea lui in engleza, asa ca o las ca atare:

"Get bigger, blacker, badder lashes with our ultra-creamy, lengthening and volumizing mascara. So intense you might need a safe word, Perversion glides on and gets you sexy in one stroke. (Yet it won’t quit until you say when.) It’s insane how black it is…the purest, deepest, most intense black color imaginable. If you need to apply in public, you’ll look good holding Perversion."





Gwen lipstick

Nu am avut ocazia, deocamdata, sa testez rujurile din colectia Gwen Stefani pentru Urban Decay, dar nuantele imi par minunate. Sunt sase la numar, iar rosul este fabulos. Aflu din diferite review-uri ca are o textura cremoasa si o rezistenta ridicata, ca nu usuca buzele si lasa un efect matasos.






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search