sâmbătă, 13 februarie 2016

Ai parul degradat? Iata care sunt propunerile mele de ingrijire cu buget redus!


Ce inseamna par degradat? Pai ... lipsit de stralucire, tocit la varfuri (o situatie care imi pare greu de tolerat, in vremurile astea in care avem pe piata atat de multe cosmetice, si mai scumpe, si mai ieftine), lipsit de volum, cu radacinile grase si varfurile uscate, fara nici o forma, dar nu pentru ca nu ar fi tuns ok, ci pentru ca atat de lipsit de sanatate si frumusete este, incat nu sta oricum te-ai chinui sa-l coafezi. Asadar, in cazul in care banii stau in calea fericirii parului tau, iti recomand patru game de produse ieftine si foarte bune, care il vor readuce la viata, trust me!



NIVEA Repair and Targeted Care 


Destinată îngrijirii părului degradat, Repair and Targeted Care este o gama revoluţionară care introduce sistemul inteligent de reparare Kera Detect, ce îngrijeşte, fortifică şi protejează firul de păr. Miroase a guma de mestecat cu fructe, face o spuma bogata si curata parul foarte bine, indiferent cat de imbacsit ar fi cu fixativ sau alte produse de styling. Am testat atat de multe sampoane in viata mea, incat imi dau seama inca dupa prima samponare cum imi va sta parul dupa uscare si daca produsul respectiv mi se potriveste sau nu. Dupa prima clatire parul trebuie sa scartaie, stiti voi senzatia aia de curat, trebuie sa fie moale si sa poti trece degetele prin el, chiar si fara balsam/ masca. Neaparat - si asta este valabil in cazul oricarui brand- folositi balsam/ masca/ spray leave-in dupa samponare!
Mi se pare un lucru atat de firesc, incat nu mi s-ar parea necesar sa o spun, daca nu as auzi anumite persoane spunand ca evita folosirea unui alt produs pentru par, in afara samponului, pentru ca se ingrasa parul sau alte motive absolut ciudate. 
Probabil folositi produse nepotrivite sau le utilizati pe cele potrivite complet aiurea, respectiv aplicati o maaaare cantitate de balsam/ masca, inclusiv la radacina parului, in ideea ca daca e mult e si bine! Nu e chiar asa, sa stiti! Exista anumite produse speciale care se pot aplica si pe scalp, insa daca nu este precizat lucrul asta, rezumati-va doar la par. De la 4-5 degete de radacina in jos. Veti vedea in timp diferenta. Parul nu se va mai toci si va arata mult mai sanatos!



Revenind la gama NIVEA  Repair and Targeted Care pe care va sfatuiesc sa o incercati, sa va spun si de ce este recomandata parului deteriorat: 

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adresează părului deteriorat, este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a acestuia: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie şi îngrijind eficient părul. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie. Astfel, noua tehnologie Kera Detect îngrijeşte, fortifică şi protejează, conferind părului strălucire şi rezistenţă de lungă durată. 

***

"Cuticula, ce reprezintă suprafaţa firului de păr, are rolul de a-l proteja de influenţa factorilor externi sau de efectele negative ce apar în urma utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn-ul, placa sau ondulatorul. De asemenea, cuticula protejează eficient şi cortexul, substanţa ce redă textura şi culoarea firului de păr. Atunci când cuticula se deteriorează, cortexul îşi pierde capacitatea de protecţie, conducând astfel la deteriorarea părului şi la despicarea vârfurilor. Acest proces presupune apariţia unor sarcini negative, chiar și atunci când cuticula nu este complet afectată. Ingredientul activ de reparare ce se regăseşte în noua tehnologie Kera Detect este o moleculă încărcată pozitiv ce atrage ca un magnet sarcinile negative ale părului deteriorat, reparând exact acolo unde este nevoie”, explică Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

***


DOVE Intense Repair 

De cand a aparut pe piata, gama Intense Repair de la Dove, cu sampon, balsam si masca, mie nu-mi lipseste din baie! Indiferent cate produse as avea (si am!), Dove-urile mele dragi sunt la locul loc pentru ca si-au meritat dragostea mea inca de la prima intalnire! Ador mirosul lor, spuma delicata pe care o face samponul in contact cu parul, cat de murdar ar fi, luciul pe care mi-l dau parului si mirosul ala de bebelus, dupa baita, pe care nu l-am regasit nicaieri in alta parte. Ti-e mai mare dragul sa-ti treci mana prin par si sa ti-l mirosi (daca il ai suficient de lung, incat sa-ti ajunga la nas! :)))
Produsele din gama Intense Repair sunt destinate parului degradat, dar stati linistite ca nu va face nici un rau daca le folositi si aveti parul sanatos si frumos!
Gama are la baza tehnologia Fibre Active ce repara firul de par din interior si serul hidratant MicroMoisture, care ingrijeste si repara suprafata acestuia. Parul devine astfel mai rezistent, cu pana la de 5 ori mai putine varfuri despicate.
Repet: mie imi place la nebunie aceasta gama si sper sa fie pe piata multa vreme de acum incolo! Au aparut trei game noi in gasca produselor de ingrijire a parului Dove - DOVE ADVANCED HAIR SERIES- o sa va povestesc despre fiecare dintre ele cat de curand!

***

PANTENE Pro-V Repair & Protect

Pantene ramane dragostea mea in materie de ingrijire a parului pentru totdeauna! V-am mai spus eu ca imi cumpar produse Pantene de pe unde merg prin lume, ori game intregi, ori cate un tratament sofisticat pe care nu-l gasesc la noi. In prezent am vreo 5-6 Pantene-uri prin baie si le folosesc prin rotatie! Vedeti cat de multe asteapta sa fie folosite? :) Tocmai din acest motiv ma simt obligata sa-mi spal parul zilnic! Dar si pentru ca vreau sa fie mereu curat, lucios si moale si urasc din rarunchi parul imbacsit si urat mirositor!
Despre gama aceasta v-am povestit pe larg AICI, nu mai reiau informatiile. Spun doar ca intradevar, face minuni pentru parul degradat!

***

GLISS hair repair Million Gloss


Formula intens reparatoare MILLION GLOSS reface suprafața firului de păr și îl îmbracă într-un strat laminat fără să-l încarce, pentru reflexii luminoase, de milioane. Această tehnologie unică oferă părului tern strălucire uimitoare, ce durează până la 10 zile. Nu as putea sa va garantez ca stralucirea dureaza 10 zile pentru ca nu as sta niciodata atat de mult fara sa-l spal, ceea ce va recomand si voua!
Dar confirm faptul ca parul capata o stralucire aparte dupa folosirea prosuselor din aceasta gama Gliss. Imi place mult masca, am folosit-o si in combinatie cu alte sampoane si functioneaza de minune, insa pentru un efect wow, se recomanda aceeasi gama.
Miroase foarte, foarte, foarte bine gama Million Gloss. Desfaceti un sampon data viitoare cand mergeti in supermarket si va spun ca va veti indragosti de parfumul lui! 



Unknown spunea...

pentru parul degradat, mai mare efect au mastile naturale facute in casa cu ou, ulei de masline, ulei cocos..parerea mea!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search