duminică, 14 februarie 2016

beauty news THE BODY SHOP: #DropsOfYouth























Sigur ca frumusetea exterioara o reflecta pe cea interioara, sigur ca sunt cazuri in care nici o crema din lume nu poate face minuni daca sufletul este chinuit si nici o operatie estetica nu poate reda stralucirea unui chip care a uitat sa zambeasca. Ca un sfat, daca imi permiteti, concomintent cu ingrijirea exterioara trebuie sa acordati o si mai mare grija interiorului, acelei parti pe care nu o puteti cremui si ruja, dar care va influenteaza ingrozitor intreaga viata daca nu este in echilibru si pace. Planuiesc un articol viitor in care as vrea sa va dau cateva sfaturi pentru infrumusetarea interiorului. Dar, pana atunci, va propun sa cunoasteti gama Drops of Youth de la The Body Shop, destinata tenului care se confrunta cu primele semne ale imbatranirii, respectiv riduri usoare, lipsa stralucirii si a luminozitatii, deshidratare, aspect tern si obosit.


Formula sa este compusa dintr-un amestec de 3 celule stem din plante, cunoscute pentru proprietatile lor de reinnoire - floarea de colt, scaiul dracului si criste marine. Celulele stem sunt “motorul regenerarii” unei plante. Facand-o sa creasca si sa se reinnoiasca, ele sunt una dintre cele mai puternice surse regenerante din natura.

Celulele stem vegetale din Floare de colt ajuta la renovarea partilor afectate si stresate ale plantei. Este antioxidantul concentrat in celule stem ce ofera protectie intregii plante. Floarea de colt este bogata in acid leontopodic (numit dupa planta) care dupa cercetari s-a dovedit a fi antioxidant cytoprotector (protejeaza celulele).

Scaiul dracului creste in unele dintre cele mai nefavorabile locatii de pe coasta, unde este expus capriciilor vremii. In timp ce spinii lui tin la distanta animalele sa nu se juleasca, scaiul dracului prin celulele sale stem are puterea de a repara si a reinnoi. Prin continutul de polifenoli si flavonoizi, celulele stem au dovedit ca au efect de fermitate stimuland sinteza principalelor proteine precum colagenul si elastina.

Criste marine este o halofita – o planta special adaptata sa supravietuiasca in mediul inconjurator sarat de pe tarmurile stancoase unde creste. Inundat si scaldat de valurile marii si prajit de soare si de caldura reflectata de stancile din jur, criste marine se adapteaza conditiilor neprevazute si dure. Celulele stem ale plantei Criste marine ii permit sa reziste atacului mediului inconjurator si sa refaca zonele afectate creand noi celule, tesuturi si structuri ale plantei acolo unde este sunt necesare.

Cel mai bine vandut produs al gamei este legendarul produs Drops of Youth - Youth Concentrate (1 vandut la fiecare 23 secunde!), infuzat cu acelasi amestec de celule stem din 3 plante ca si ultimele inovatii The Body Shop, Youth Essence-Lotion si Youth Cream


Iata schema de tratament Drops of Youth propusa de The Body Shop:











Unknown spunea...

Pare interesanta gama, aștept detalii de la tine. Eu acum am nevoie de o crema Ffff hidratanta si mi-am luat hidraphase intense roche de la La Roche-Posay. Sunt incantata de ea

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search