duminică, 28 februarie 2016

BRUNO VASSARI Kianty Experience: crema anti-age Vita-Vite




Pentru inceput, as vrea sa lamurim putin indicatia "pentru tenul matur" trecuta pe cutia cremei Vita-Vite, din gama Bruno Vassari Wine Therapy. Tenul matur este tenul care se confrunta cu lipsa elasticitatii, a stralucirii si cu primele riduri, cu aspectul tern, adica cenusiu si trist, necatifelat si nerozaliu in obraji :) Toate acestea pot fi proprii si unui ten de 27 de ani, si unuia de 35, si unuia de 46. Asadar, nu trebuie respectata ca la carte aceasta indicatie, atata timp cat tu ai 26 de ani, dar o piele de 39. Acum, indiferent ce varsta ai avea, as vrea sa-ti fac cunostinta cu preaminunata crema pentru zi, dar si pentru noapte, din gama KIANTY EXPERIENCE.

In plus, termenul "anti-age" se refera la rolul pe care il are produsul in prevenirea imbatranirii, in tinerea la distanta a ridurilor si in intarzierea aparitiei lor. Asa ca nu ar trebui sa va mai fie teama sa folositi produse anti-age pentru ca sunt diferite de cele anti-rid, acestea din urma avand rolul de a ameliora ridurile deja existente. Nu exista cosmetice-minune, evident si nici o crema nu poate sterge ridurile precum botoxul, dar nu despre asta e vorba si nici nu cred ca trebuie sa se intample asa. Este mai important sa imbatranim frumos, ingrijindu-ne pielea constant, iubind-o si alintand-o cu produse de cea mai buna calitate, fara a face compromisuri.
Bref: eu am 33 ani si folosesc crema de o saptamana, iar rezultatele sunt deja unele remarcabile. Si acum sa va spun si de ce!


Crema Vita-Vite este foarte bogata in Polifenoli. Ce sunt acestia, va intrebati?
Sunt antioxidanti naturali, molecule mici, mici si foarte destepte care se gasesc in fructe si legume, mai cu seama in struguri, de aici venind si numele gamei in care este incadrata preaminunata despre care vorbesc, respectiv Wine Therapy. Adica, "terapia cu vin", pe limba lui Creanga.

*
"Îmbătrânirea pielii are loc atunci când colagenul e deteriorat şi îşi pierde densitatea, iar elastina îşi pierde din vigoare. Fibroblastele (şi ADN-ul lor), care produc atât colagen, cât şi elastină, sunt sensibile la acţiunea radiaţilor UV, şi când acestea sunt afectate, ADN-ul (cel care produce colagen şi elastină) secretă colagen şi elastină în cantitate mai mică sau de proastă calitate"- Dr.OZ
*

Polifenolii atenueaza inflamatia cauzata de radicalii liberi, cei aflati peste tot in jurul nostru si care ne imbatranesc pielea. Acesti compusi mici si destepti readuc la viata celulele moarte si le dau un zvac celor aflate pe moarte, din primul strat al pielii, stimuleaza sintetizarea colagenului și elastinei. Astfel, pielea devine elastica, moale si catifelata, isi recapata stralucirea aia sanatoasa si rozul din obraji :)


Polifenotoxyl, ingredientul principal din compozitia acestei creme delicate este brevetat Bruno Vassari si format din Polifenoli si o serie de compusi activi care lupta cu imbatrinirea pielii, ce actioneaza sinergic pentru a reduce si elimina ridurile.


Crema nu este doar perfecta in rolul de crema de noapte si de zi, fiind totodata o excelenta baza de machiaj, usor absorbita de piele, care nu lasa pelicula grasa, dar hidrateaza intens totodata, ci si ca un soi de tratament pentru persoanele care prefera Botox-ul. Intre doua etape de tratament cu Botox (in general sase luni), crema Vita-Vite este perfecta pentru ca prelungeste efectul de netezire perfecta pe care Botox-ul il are asupra pielii. Astfel, va veti bucura de zero riduri si ten neted mai mult timp decat in mod normal, pentru ca aceasta crema are grija de asta!


Pe langa ingredientele mentionate mai sus, crema mai contine Argireline (un ingredient non-invaziv și non-toxic care are un efect asemănător cu toxina botulinică), extracte din samburi de struguri, de soia, vitaminele C si E, Ceramide (acizi graşi care ajută la protejarea unui strat exterior al pielii, numit „stratul cornos”, astfel încât pielea să se hidrateze mai bine şi să fie mai puţin predispusă la iritaţii), unt de Shea.



Crema nu se gaseste in parfumerii sau farmacii, supermarketuri nici atat, pentru ca este in categoria lux, data fiind stiinta din spatele ei si efectele miraculoase pe care le are asupra pielii :) 
O gasiti, insa, in magazinul online luxbeauty.ro, (AICI) alaturi de multe alte produse Bruno Vassari, din aceasta gama sau altele. 
Pe mine m-au facut curioasa si serumul din gama Wine Therapy, dar si alte cateva produse pentru hidratare. 
Mi-au atras atentia o crema de noapte pentru tenul sensibil, cuperozic (am si problema asta, dupa una si-alta!) - acesta, adica si crema asta hidratanta, cu laptisor de matca, care revigoreaza tenul obosit.

Revin cu impresii si despre celebrul sampon CHI pe care l-am gasit tot pe luxbeauty.ro!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search