luni, 22 februarie 2016

Claudia Pavel, despre frumusete si nu numai


Imi amintesc amuzata ca atunci cand i-am vazut prima data parul eram absolut sigura ca poarta extensii. Ba chiar am facut pariuri la vremea aceea ca bruneta de la Candy nu are cum sa aiba un par "adevarat" atat de frumos. Nici nu mai stiu daca am pierdut sau am castigat, dar eu am continuat multi ani sa cred ca nu poate exista un par atat de frumos in realitate. Da, stiu, v-am zis ca sunt obsedata de par. Al meu si al altora. Cu putin timp in urma am avut prilejul sa aflu chiar din gura Claudiei ca parul este si a fost tot timpul al ei, ca nu a purtat mese sau peruci. Si am aflat si cum ingrijeste o astfel de podoaba!





Ca este imaginea unui salon de infrumusetare a parului nu m-a mirat. Era ca si cand Adriana Lima nu ar poza pentru cataloagele de costume de baie. Un par atat de frumos n-avea cum sa nu fie cooptat pentru promovarea unor servicii de ingrijire si infrumusetare a podoabei capilare. Dar ca este imaginea saloanelor Evidence am aflat abia de curand gratie Andreei mele dragi, cea care pune atat de multa pasiune in comunicarea pe care o face pentru Evidence, incat este de-a dreptul molipsitoare.
Tot Andreea a organizat si intalnirea pe care am avut-o, noi cateva blogarite pasionate de frumos si Claudia Pavel, in incinta salonului Evidence din Piata Unirii (chiar langa McDonald's, zona zero a intalnirilor de orice fel din centrul orasului), intr-o seara geroasa de ianuarie.
Am baut o cafea si am palavragit ca intre fete, vreo doua ore si ma bucur ca am cunoscut-o pe Claudia si asa. Este un om tare placut si emana energie pozitiva. Ti-e mai mare dragul sa vorbesti cu ea. In plus, i-am aflat si cateva secrete de infrumusetare.


Aflati, asadar, ca produsele ei cosmetice preferate pentru par sunt acestea de mai sus, pe care le puteti cumpara si voi din saloanele Evidence. Marturisesc ca pe mine m-a facut curioasa gama NASHI, cu ulei de argan. Nu am folosit nici un produs al brandului, dar Claudia zice ca sunt senzationale.

"Părul meu era extrem de creț în coplărie, dar cu timpul buclele s-au lărgit, devenind mai lejere. De aspectul lor perfect se ocupă acum specialiștii din saloanele Evidence pentru că părul este cartea mea de vizită.
Acasă, folosesc produsele organice Nashi cu ulei de argan (disponibile și în saloanele Evidence) – șamponul, tratamentul leave-in, dar și Kerastaseșamponul pentru păr vopsit Bain Chroma Riche, spuma de păr și uleiul Elixir Ultime.
Trucul meu secret pentru un par perfect, sănătos și strălucitor, este o mască tratament, pe care mi-o prepar singură acasă, cu ulei de cocos, ulei de migdale și ulei de măsline, pe care o las pe păr și peste noapte", ne-a spus Claudia



Va spuneam ca este o persoana foarte placuta si pozitiva, n-ai zice ca a trecut prin momente urate, insa Claudia ne-a spus ca baietelul ei Noah, in varsta de trei ani, este cel care ii da putere sa treaca peste toate. Ii da energie si o tine in priza, iar pentru el nu-si permite sa fie altfel decat puternica, vesela, optimista si mereu cu zambetul pe buze. Incearca pe cat posibil sa manance sanatos, chiar daca a renuntat la regimul vegan, insa atunci cand organismul ii cere detoxifiere urmeaza o cura cu smoothies.
Claudia ne-a facut si o marturisire intima, o socotesc eu: aceea ca este o persoana religioasa, simte ca Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ea si o ajuta sa mearga pe drumul drept, iar rugaciunile si aceasta legatura speciala pe care o are cu Divinitatea au ajutat-o sa treaca peste divort si alte momente grele din viata.
In plus, ii place sa faca sport, iar acest lucru nu o ajuta doar pe scena, sa fie in forma (apropo: in curand lanseaza o piesa noua!), ci si in viata de zi cu zi. 

"Duc o viață activă, în primul rând datorită băiețelului meu de 3 ani. Mă trezesc devreme dimineața, în jur de 7.30-8.00 și sunt pe drumuri toată ziua. Îmi place să fac sport: yoga, ședințe de 45 de minute de alergare pe bandă sau o oră de dans, cu Noah, prin casă", ne-a povestit Claudia. 


Despre piele, Claudia ne-a spus ca este o impatimita a tratamentelor naturiste, foloseste multe uleiuri si creme cu ingrediente cat mai naturale, fara conservanti, iar atunci cand are timp isi aplica pe ten diverse masti din fructe, preparate in casa. Preferata ei este si cea mai simpla: o banana pasata si aplicata pe piele. Atat! "Face minuni!", spune Claudia.
Altfel, opteaza pentru cosmeticele de la Avene si Obagi, un brand pe care l-a descoperit in perioada petrecuta in America.

"Am încercat de asemenea și îmi place terapia cosmetică bazată pe oxigen hiperbaric, OXY, cu un efect de lifting excepțional, fără bisturiu", ne-a mai dezvaluit Claudia Pavel.
Liana Dotee spunea...

foarte dragut articolul. am copilarit cu melodiile ei si mereu am considerat-o o tipa frumoasa, deci e interesant sa-i aflu secretele de frumusete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search