luni, 22 februarie 2016

Cu dragoste, despre dieta cu ciocolata Gerlinéa!



2016 decizii, planuri şi promisiuni pe lista ta de rezoluţii pentru noul an. O să acorzi mai mult timp dezvoltării tale personale. O să treci în agendă mai multe ore la sală, mai multă apă băută, mai multe fructe şi legume mâncate zilnic, mai multă încredere în tine, mai multe visuri devenite realitate, zi de zi. De luni, nu? Ca sa vezi ce chestie: astazi este luni! :) O zi perfecta pentru a-ti face cunostinta cu Gerlinéa! Ia-s putea spune "ciocolata" si n-as gresi o secunda, mai cu seama ca este cea mai buna mancata de mine vreodata, dar n-as fi foarte corecta pentru ca nu este doar ciocolata si in nici in caz ciocolata pe care o cunosti, cea delicioasa, dar cu foarte multe calorii si pe care o mananci in cantitati foarte mici, la zile speciale. Gerlinéa este ciocolata superdelicioasa care nu ingrasa, ba dimpotriva: este aliatul ideal al oricarei cure de slabire!


Care este greutatea ta ideală? Vrei să slăbeşti sau vrei să te menţii? Vrei o dietă zilnică mai echilibrată? Tu nu trebuie decât să îţi setezi rezoluţiile pentru noul an. Iar Gerlinea îţi iese în întâmpinare cu soluţiile ideale: produse delicioase cu ciocolată şi o dieta sănătoasă, care ţi se potriveşte.

Gerlinea ştie că suntem diferite şi rezoluţiile noastre sunt speciale, şi anul acesta. De aceea a creat o gamă variată de produse, cu cele mai diverse gusturi şi tipuri de pachete. Pentru ca tu să îţi poţi alege dieta cea mai potrivită ţie şi să ai zilnic a îndemână o porţie delicioasă de sănătate şi controlul absolut al greutăţii.

De la substitutele de masa, fie ele shake-uri speciale sau batoane delicioase cu ciocolată, ciocolată neagră, inimă de migdale, inimă de cocos, inimă de praline, caramel sau cereale, până la gustarile hipocalorice (batoane, biscuiti) si la suplimentele naturale pentru arderea grăsimilor, drenare şi detoxifiere.

In plus, produsele Gerlinea sunt bogate in proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenþia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine în curele de slãbire.


DIETA GERLINEA


Ce înseamnă, pe scurt, o cură de 2 saptamani propusă de Gerlinea?

În timpul saptamanii înlocuieşte doua mese pe zi cu 2 batoane Gerlinea sau cu 1 shake Gerlinea. Iar in weekend delectează-te cu 1 baton delicios, care îţi va deveni cu siguranţă gustarea preferată.

Pare simplu? Chiar este! Căci dieta propusă de aliatul tău Gerlinea este plăcută, sănătoasă, uşor de adaptat stilului tău de viaţă. Şi… cu multă ciocolată.

Care este, aşadar, rezoluţia Gerlinea, expertul european în managementul greutãţii tale corporale?

Să te ajute şi anul acesta să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea ideală. Printr-un regim de viata echilibrat, sănătos şi inteligent.


Află prima toate noutăţile şi surprizele pe care Gerlinea ţi le-a pregătit pe www.nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 
şi pe facebook 


SUBSTITUTE SĂNĂTOASE PENTRU MASĂ: BATOANE ŞI SHAKE-URI 

#BATOANE DIETETICE GERLINÉA SUBSTITUT DE MASĂ, Cutie de 12 batoane (6 mese) / cutie de 2 batoane (1 masa)/ cutie de 6 batoane (3 mese); 1 masa=2 batoane

Cremoase, crocante sau fondante, batoanele dietetice Gerlinéa substitut de masã, pentru controlul greutãţii îţi permit sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi. 2 batoane sunt echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, oricare dintre variante având un aport caloric de doar 236 kcal/masã .



Alege oricare dintre variante:

  • Gerlinéa Batoane Ciocolatã - o savuroasã umpluturã pufoasã cu gust intens de cacao, învelitã într-o ciocolatã finã. 
  • Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Caramel - un amestec delicios de cacao şi caramel, învelit într-o ciocolatã finã. 
  • Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Inimã de Cocos si Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Inimã de Pralinã - un melanj surprinzãtor de cremã de ciocolatã cu o umpluturã de cocos ori pralinã învelită în ciocolatã neagrã. 
  • Gerlinéa Batoane Extra Dark cu înveliş delicios de ciocolatã neagrã şi o umpluturã savuroasã cu gust intens de cacao. 
  • Gerlinéa Batoane Cereale-Ciocolatã - bogate în fibre din cerealelor şi îmbogãţite cu proteine şi pepite de ciocolatã
  • Gerlinea Batoane Alune-Vanilie – combinatia surprinzatoare dintre alune si vanilie. 
  • Gerlinea Batoane Cafea-Ciocolata Neagra – o combinatie ideala de gusturi.

Încearcă şi noua variantă absolut delicioasă: Batoanele Gerlinea cu Ciocolată şi Migdale.


#BATOANELE GERLINÉA GUSTARE DELICIOSĂ ŞI SĂNĂTOASĂ, cutie de 372g (12 porţii*31g), doar 129kcal/baton sau descopera savurosii bicuiti Vanilie-Lamaie.

Descoperã aceste gustãri bogate în proteine, cu umpluturã aromatã şi înveliş de ciocolatã finã franţuzeascã, cu numãr redus de calorii. 1 baton este echivalentul ideal al unei gustări sănătoasă şi oricând la îndemână. Care este preferatul tau?

Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolatã, o combinaţie ineditã de cremã de ciocolatã albã, învelitã în ciocolatã neagrã, bogatã în proteine. Sau Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Portocale, combinaţia aromată de portocale şi de ciocolatã neagrã, bogatã în proteine




#SHAKE HIPOCALORIC PENTRU SLĂBIT, 236ml, 8,6 lei.

Dietetic, cu un conţinut ridicat de protein, milk shake-ul de băut Gerlinea este ideal în programul tău pentru controlul greutatii. Gata preparat, uşor de băut oriunde şi oricând, conţinând 11 vitamine si 12 minerale, shakul Gerlinea este un savuros, sănătos şi accesibil inlocuitor de masa. Alege-ţi preferatul dintre dintre cele două gusturi delicioase de vanilie şi ciocolată.



CONCENTRATE DIN PLANTE GERLINEA


Indiferent dacă rezoluţiile tale de început de an sunt să topeşti depozitele de grăsimi, să faci o detoxifiere sau să scapi de câteva kilograme le acumutate de Sărbători, aliatul tău Gerlinea îţi vine în întâmpinare cu suplimente alimentare concentrate pe baza de plante. Solutii de slăbit şi detoxifiere naturale şi extrem de eficiente.


#Aliatul tău în programul de slăbire: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml

Ajută-ţi organismul să topească mai uşor depozitele de grăsime cu soluţia concentrată Ardere Grasimi de la Gerlinea pe baza de plante, fără zahăr, doar cu indulcitori. Această cura rapidă de zece zile te ajută să scazi în greutate în mod natural şi inteligent.

#Pentru cura ta de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml

Aliatul tău Gerlinea îţi este alături şi de data aceasta, cu kitul său detox special: cura Gerlinea Detoxifiant. Un supliment alimentar sub formă de soluţie concentrată, pe bază de tincturi din plante şi îndulcitor, care te va ajuta să scapi de toxinele acumulate.

#Elimină excesul de apă din organism cu Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml

Datorită formulei cu 3 principii active, Gerlinea Aqua Drainer Express vizează atât drenarea imediată a apei reţinute în organism, cât şi acţiunea pe termen lung: slăbirea în cm în zonele afectate.




Gerlinea te ajută să îţi controlezi greutatea în mod simplu, flexibil, sănătos, zi de zi.
Cherry Queen spunea...

parca am vazut produsele Gerlinea in Auchan. Cand mai trec pe acolo o sa iau si eu cateva batoane. :D
pupici!

http://cherryqueendee.blogspot.com/

Unknown spunea...

Batoanele Gerlinea cu migdale si ciocolata sunt absolut de vis, nu-i asa?! <3

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search