miercuri, 3 februarie 2016

Deborah Milano prezintă Smokey Eyes, cel mai indragit machiaj din toate timpurile


Pare greu spre imposibil de realizat de mainile unei neprofesioniste, asa-i? Ei bine, punand in practica doar cateva trucuri simple, afla ca machiajul Smokey Eyes poate fi realizat si de tine, chiar daca nu ai urmat scoli inainte de make-up :)! In acest sens, Deborah Milano si-a propus sa ne ajute si a lansat paleta de farduri pentru pleoape in sase variante de culori, perfectă pentru a crea ochi fermecători și o privire seducătoare.


Perfect Smokey Eye Palette este singura paletă de farduri ce conține 5 culori ce pot fi combinate și asortate. Creată de designer-ul Italian Mario Trimarchi, caseta stilizată cu liniile elgante ce separă natural culorile, se cuibarește perfect în palmă. Acestea sunt principalele caracteristici ale noului Perfect Smokey Eye Palette by Deborah Milano. 
Perfect Smokey Eye Palette conține un set de cinci nuanțe glamour armonizate perfect pentru a realiza, în doar cinci pași, un machiaj fume fabulos.
În funcție de ocazia pentru care este realizat, machiajul poate fi intens sau discret, luminos sau ușor dramatic, conferind privirii senzualitate și mister.

Efectul fumuriu obținut din degrade-urile de la o nuanţă închisă la una deschisă, conferă profunzime şi luminozitate privirii, avantajează orice formă a ochilor şi datorită posibilităţilor cromatice numeroase, orice nuanţă a irisului.

De ce Perfect Smokey Eye Palette este un produs unic? Datorită consistenței super lejere și mătăsoase a fardului si intensitatii uimitoare a culorilor. Îmbogățit cu Carbonat de Magneziu, produsul se aplică ușor și se estompează frumos. Acoperirea poate fi subtilă sau intensă, în funcție de rezultatul dorit. Printre ingrediente se regăsesc micromoleculele de talc care asigură culorilor rezistență și aspect mătăsos, esteri cu greutate moleculară mare, pentru o aplicare ușoară și mică pentru o textură cremoasă. Desigur, Perfect Smokey Eye Palette are eticheta Made in Italy. 
Testat oftalmologic.



Paleta are in interiorul ei un aplicator cu două capete, conceput pentru a putea aplica produsul cu precizie în cantitatea potrivită. Pe spatele produsului sunt inscripționați pașii care trebuie urmați pentru a obține cele mai bune

Perfect Smokey Eye Palette se lansează în 6 combinații armonioase de culori, de la must-have-ul nude la culoarea specială a violetei, plus cele mai trendy nuanțe ale sezonului cum ar fi șofran și kaki.

Produsele Deborah sunt disponibile in magazinele: Kendra, Carrefour si 
Debenhams.

Paleta Smokey Stories - pret 53lei.
Mascara Love My Lashes - pret 33lei.
Corector Dress Me Perfect Fluid Concealer - pret 38lei







Noua MASCARA LOVE MY LASHES ingrijeste genele cu ajutorul unui cocktail de ingrediente active Hydra-Lash DH Complex ce hidrateaza genele si le mentine suple. 
Love My Lashes Mascara imbraca individual intreaga lungime a genelor intr –un strat subtire de produs astfel prevenind efectul de gene incarcate excesiv, de gene unite.
Love My Lashes Mascara este disponibil in 2 variante: pentru volum , pentru alungire.


Love My Lashes Mascara Volume

Aceasta mascara este imbogatita cu microsfere perfect rotunde de silica care imbraca fiecare geana in mod egal, creand un efect mai bogat, voluptos al genelor . Polimerii flexibili din formula mascarei se fixeaza in jurul fiecarei gene creand micro-cilindri de culoare. Design-ul ingenios al pensulei aplica cu precizie cantitatea necesara pentru un efect de volum si definire impresionant.
Testat oftalmologic, fara parfum.

Love My Lashes Mascara Long

Imbogatit cu ceruri sintetice si naturale imbraca fiecare geana de la baza la varf, adaugandu –i lungime. Un complex special de hidratare ingrijeste si protejeaza fiecare geana, lasandu-le suple si flexibile. Formula imbogatita cu polimeri ce creeaza un film in jurul genelor, le mentine natural curbate timp indelungat. Pensula genial realizata defineste si separa genele pentru un efect natural, definit. 
 Testat oftalmologic



Corectorul Dress Me Perfect Liquid Concealer are o consistenta cremoasa, se imbina perfect cu tenul, astfel evitandu-se efectul nedorit de "masca". Microsferele "soft focus" schimba unghiul de reflectare al luminii, creand un efect optic de blurare. Rezultatul este unul luminos, ferm, cu cearcane diminuate. 

Disponibil in trei nuante:  01 Light Beige / 02 Light Rose / 03 Apricot


Mirela Micu spunea...

vaaaaai, cum sunt paletele! absolut superbe!!!

Irinel Columbeanu spunea...

Doua cuvinte pentru inceput: frumusete naturala. Pentru ce exagereaza multe fete cu frumusetea artificiala? Cat de importanta e frumusetea naturala si frumusetea interioara? Se pune mult accent pe frumusetea exterioara si prea putin pe suflet. Ce vor fetele? Majoritatea vor relatii pasagere productive, lipsite de seriozitate.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search