marți, 8 martie 2016

beauty news SCHAUMA: gama Cătină pentru regenerarea parului



Cătina este o adevărată vedetă în rândul ingredientelor naturale cu beneficii importante pentru sănătate și una dintre minunatele daruri ale naturii. Fructele de cătină sunt foarte bogate în vitamina C (360-2500 mg/100 gr), ceea ce înseamnă un aport de 4 până la 100 de ori mai mare decât oricare alt fruct sau legumă și conține peste 60 de antioxidanți puternici care ajută corpul să lupte împotriva acțiunii radicalilor liberi care pot deteriora și chiar distruge structura celulară, inclusiv cea a părului. Soarele, vântul, apa, poluanții – radicalii liberi sunt peste tot, iar părul tău este expus acestor factori agresivi în fiecare zi. 



Noua gamă de îngrijire a părului Schauma Cătină oferă 100% vitalitate datorită extractului natural din fructe de cătină, fiind bogată în antioxidanți și vitamina C care energizează și regenerează părul lipsit de viață, de la rădăcini până la vârfuri, protejându-l împotriva acțiunii radicalilor liberi. Formula Schauma Cătină revitalizează și fortifică părul stresat, ajutându-l să-și recapete sănătatea, puterea și elasticitatea naturală. 
Părul devine suplu, ușor de pieptănat, cu un aspect sănătos, vizibil îngrijit și plin de strălucire.

Noua gamă Schauma Cătină pentru revitalizarea părului lipsit de viață este formată din șampon, balsam și balsam spray fără clătire.

- Șampon Schauma Cătină, 400 ml, preț 11,49 lei – iar 250 ml, preț 8,89 lei

- Balsam Schauma Cătină, 200 ml, preț 8,89 lei

- Balsam Spray fără clătire Schauma Cătină, 200 ml, preț 11,49 lei


Unknown spunea...

sunt curioasa de efectul balsamului Spray fără clătire . L-ai incercat?

Detop spunea...

Balsamul spray fara clatire nu pateaza parul? Intreb pentru ca stiu despre catina ca are o culoare portocalie si ma gandesc: cum ar arata un par blond dupa aplicarea spray-ului?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search