duminică, 13 martie 2016

FOLTENE Pharma tratament pentru gene si sprancene



Am fost intrebata de cateva ori daca pot recomanda un truc pentru cresterea genelor si/sau a sprancenelor. Uleiul de ricin era primul care imi venea in minte, l-am folosit si eu de cateva ori, dar n-as putea spune ca a facut minuni. Recunosc, nici nu am urmat tratamentul ca la carte, adica aplicam ulei pe sprancene, inainte de culcare, atunci cand imi aduceam aminte :) Insa, as vrea sa va prezint, acum, un produs cosmetic a carui formula a fost stabilita de oameni destepti, in halate albe si cu diplome pe pereti, nu de gura lumii :) Asadar, please meet tratamentul pentru gene si sprancene Foltene Pharma!



Arata ca o mascara, are o pensula similara si este usor de aplicat, iar produsul in sine este transparent, ceea ce-l face bun de aplicat atat seara, dupa demachiere, dar si dimineata, inainte de aplicarea machiajului.
Contine Tricalgoxyl si Hammamelis Virginiana, extracte naturale care fortfiaza si regenereaza genele si sprancenele. Termenul cu "T" :) este numele unui extract natural din alge brune, o oligozaharida de origine marina ce stimuleaza eficient cresterea naturala a genelor si a sprancenelor, prevenind deteriorarea acestora din cauza machiajului. Celalalt extract, H.V. - un arbore cu flori galbene, foarte dragut- are calitati antibacteriene si calmante, folosit in numeroase boli de piele si afectiuni circulatorii, are un rol important si in ingrijirea genelor si a sprancenelor. Le mentine si reda elasticitatea si sanatatea.  Eticheta produsului spune ca, dupa tratament, vom observa mai putine gene care cad in urma demachierii ochilor.

Este testat dermatologic si oftalmologic si poate fi folosit fara grija si de catre persoanele care au ochii sensibili sau poarta lentile de contact.
Ah, si de catre barbati as putea adauga, avand in vedere ca este transparent! 
Costa in jur de 50 de lei, in functie de farmacia de unde cumparati!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search