marți, 22 martie 2016

British Rose, noua gama The Body Shop



Cu putin timp in urma am petrecut o dimineata absolut minunata in magazinul The Body Shop din Promenada Mall, cu prijelul lansarii noi game The Body Shop - British Rose. Mie, trandafirii imi plac in jurul casei, in tufe inalte, dinspre care razbate un parfum imbietor sau, cel mult, in vaza, insa printre ingredientele parfumurilor sau altor cosmetice, nu. Pana in dimineata cu pricina. Imi ramasese adanc amprentata in memorie parfumul acela dulce, bulgaresc, clasicul parfum bulgaresc pe care il adoram cand eram mica, dar care acum imi miroase mult prea puternic si prea dulce. Asadar, el imi revenea in minte atunci cand vedeam trandafiri pe ambalajele cosmeticelor. Insa British Rose-ul lui The Body Shop este total, dar total diferit. Este proaspat, usor dulceag, discret, un rasfat pentru simturi. V-ati dat seama si singure, stiu, doar scrie "british" cu litere mari in numele gamei, nu "bulgarian", dar am simtit eu sa fac niste lamuriri in mintea mea. :)





Cultivati pentru The Body Shop la o ferma din inima zonei rurale englezesti, castigatoare de premii pentru mediul inconjurator, trandafirii folositi pentru aceasta gama sunt culesi manual, uscati la aer si infuzati chiar acolo in apa proaspata de munte. Prin acest proces atent de extractie este produsa esenta de trandafiri de o calitate exceptionala. Pentru ca pielea noastra merita tot ce e mai bun!




Gama contine:
  • gel de dus (250ml, 35 lei),
  • spumant de baie (250ml, 51 lei), 
  • crema de maini (100ml / 30ml, 53/25 lei), 
  • unt de corp (63 lei), 
  • sapun exfoliant (100g, 29 lei), 
  • lotiune de corp (88 lei), 
  • gel exfoliant (89 lei),
  • apa de toaleta (100ml, 98 lei).


 N-as putea numi un produs din aceasta gama care imi place mai mult decat altul! In ultima vreme am devenit mare fan scruburi/exfoliante, asa ca nu-mi putea lipsi din colectie tocmai acesta. Scrubul British Rose are particule fine care se topesc in contact cu pielea, in urma unui masaj usor, este rozaliu si miroase fabulos. Exfoliaza delicat pielea, o lasa fina, curata si catifelata, pregatind terenul pentru lotiunea de corp. Intotdeauna aplic lotiune/ lapte/ crema/ unt de corp dupa dus, mai cu seama dupa exfolierea saptamanala. 
De regula, aleg produsul complementar scrubului pentru ca vreau sa prelungesc parfumul, iar de data asta nu am facut exceptie. Pielea miroase fantastic dupa exfoliere si hidratarea cu aceste doua minunatii din gama British Rose. Puteti sa testati si voi in orice magazin The Body Shop!


































Unknown spunea...

Ce dragut arata, fix pentru fete :) nu am incercat nimic de la The Body Shop pana acum dar gama cea noua arata "delicios".
Te pup

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search