marți, 15 martie 2016

beauty news Skincode: serul Advanced Skin Perfector


Aveti nevoie de mai mult decat o crema hidratanta, dar inca nu sunteti pregatite pentru cele antirid? Au aparut deja primele linii in coltul ochilor si sigur ca va ingrijoreaza - eu stiu cel mai bine!, insa parca ati vrea sa amanati un pic lupta crancena cu semnele imbatranirii pielii, asa ca inchideti ochii atunci cand treceti pe langa raftul cu creme antirid. Stiu, cunosc, am fost acolo, am facut asta! Pai, in acest context, va recomand serul Advanced Skin Perfector de la Skincode Essentials, un produs perfect pentru aceasta perioada!



Ce-mi place foarte mult este textura matasoasa a produsului, pare ca intinde o pelicula fina de matase la nivelul pielii si iti da senzatia ca trebuie sa mai zabovesti cu mangaierile. Matifiaza instant, insa in acelasi timp confera o stralucire sanatoasa pielii. Nu luciu cauzat de sebum, ci acel glow pe care il vedem in reclame. Este foarte bine absorbit de catre piele, ceea ce-l recomanda si ca o foarte buna baza de machiaj. Fondul de ten se intinde perfect, nu raman dare inestetice, machiajul tenului este unul uniform si parca si mai rezistent, avand in vedere rolul matifiant pe care il are serul.




Ingredientul activ are la bază CM-Glucan, un extract natural din drojdia de bere, care calmează pielea sensibilă, reduce alergiile provocate de dermatita de contact, îmbunătăţind fermitatea şi elasticitatea pielii.


Formula este îmbogăţită cu vitamina C – bogată în antioxidanţi şi cu efect iluminator – şi acid hialuronic, care menţine hidratarea timp îndelungat şi stimulează secreţia de colagen.
Mod de utilizare: se aplică dimineaţa, pe tenul curăţat şi tonifiat în prealabil, evitând zona sensibilă a ochilor. După absorbţia completă în piele, se poate aplica machiajul.

Pret la Help Net: 125,84 lei.
Unknown spunea...

Efect de matifiere si acel "glow from within" ? Nu credeam ca este posibil. Desi pretul este putin cam mare, pare sa fie intr-adevar buna.
Acum poate nu, dar in cativa ani sigur o sa am nevoie de o crema antirid. Ahh varsta, bat-o vina !
Te pup :*
XoXo
Alexa from mymakeupgame.blogspot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search