marți, 1 martie 2016

#IngrijireaAlbastra NIVEA


Dupa fondul de ten, cred ca antiperspirantul este al doilea cel mai important item in rutina mea de ingrijire/infrumusetare. Si sampon. Cred! Da, acestea trei sunt, fara doar si poate, obiectele pe care le-as lua cu mine nu pe o insula pustie - nu cred ca mi-ar trebui acolo, din moment ce e pustie, deci nu sunt oameni care sa-mi vada moaca neacoperita de fond de ten si parul naclait :))-  ci intr-o vacanta care impune un bagaj minim minimorum. Daca ar fi sa nu-mi mai iau nimic altceva cu mine, atunci acestea ar fi: fondul de ten, un antiperspirant Nivea si un sampon. Parul curat, pielea curata (fara cosuri si imperectiuni vizibile, adica) si axilele curate si frumos parfumate sunt trei dintre obsesiile mele cele mai mari.



Imi place mult de tot noua gama de antiperspirante Nivea! Au parfumul clasic Nivea, despre care am aflat ca este de lacramioare. Atat de familiar imi este acest miros, de la celebra crema in cutie metalica albastra, de la gelurile de dus sau cremele de corp, incat mi l-am insusit cumva. Parca era parte din mine. Un parfum pe care simteam ca il stiu dintotdeauna. Nu mi-am pus niciodata problema a ce miroase de fapt. Dar zilele trecute am aflat ca nota principala este cea de lacramioare.
Trecand peste parfum, le dau nota 10 pentru eficienta. Rezista mult si bine, axilele sunt placut parfumate pana seara tarziu, chiar si dupa o zi aglomerata si agitata. Va invit sa-l testati si la sala. Va veti convinge ca si dupa doua mii de abdomene si genuflexiuni (sperand ca le veti face!), nici vorba sa mirositi a transpiratie!
Contati pe #IngrijireaAlbastra, asadar! :)




Anda Darie spunea...

După ce îmi mai consum din antiperspirantele din dotare, și eu aș vrea să-mi cumpăr varianta cu aerosol a aceste game. Venind vorba despre minimul minimorum de produse pe care le consider necesare, la mine e următoarea situație: antiperspirant, săpun solid (ca înlocuitor atât pentru gelul de duș, cât și pentru săpunul lichid), o cremă bună și pentru mâini și pentru corp, șervețele umede și uscate. Cam atât.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search