luni, 28 martie 2016

Va prezint DIVA'S CHOICE, cutia mea personalizata PICK N DAZZLE!


Abia de curand am luat contact cu PICK N DAZZLE, un concept tare interesant, o idee inovativa nominalizata la Pure Beauty Awards UK la categoria "Innovative Sales Concept", care presupune realizarea unor cutii personalizate pentru fiecare cumparator, unice, compuse din cosmetice de ingrijire, make-up sau parfumerie atent alese in functie de preferintele fiecarei femei. Pe scurt, intri pe site-ul pickndazzle.com, completezi Profilul de Frumusete, adica bifezi ce nuante de rujuri iti plac, ce tip de piele sau par ai, ce note apreciezi la un parfum, care ar fi fardurile de pleoape care iti plac, ce nuanta a parului ai, etc. si specialistii lor iti selecteaza fix acele produse, din multe sute apartinand a numeroase branduri, majoritatea organice, care ti se potrivesc. Sunt onorata ca am fost invitata sa realizez cutia mea PICK N DAZZLE pe care am botezat-o, evident, DIVA'S CHOICE.



Intr-o seara de martie, m-am trezit la o masa rotunda pe care erau asezate zeci de produse, care de care mai eye-catching, de la rujuri, farduri, lacuri si tratamente pentru unghii si pana la creme si lotiuni pentru fata si corp, sampoane, parfumuri. Oh my God!, am exclamat in gand si, mai apoi, sonor, ca n-as fi putut retine uimirea doar pentru mine indiferent cat m-as fi chinuit. Cosmetice mai mici si mai mari erau intinse dinaintea ochilor. Care dintre noi nu s-ar fi simtit atunci abia aterizata in Paradis!?
Am cunoscut-o in acea seara si pe Pavlina Marinova, sufletul si mintea din spatele conceptului PICK N DAZZLE, o idee geniala care, dupa ce am analizat-o in detaliu, pot spune ca merita premiata la toate competitiile de profil. Nu mi-ar fi trecut prin minte niciodata asa ceva, recunosc, desi nu duc lipsa de creativitate, iar munca din spatele acestui concept cu siguranta m-ar fi descurajat pe parcurs sau chiar din start.



Cu mare onoare am acceptat sa ocup un loc la acea masa rotunda a hotelului Double Tree by Hilton, alaturi de alte cateva bloggerite de beauty din Romania - nu multe, de aceea m-am simtit si mai fericita ca m-am aflat acolo, alaturi de ele, cotrobaind printre toate acele produse minunate, cu scopul de a alege 5 preferate. 
Credeti-ma ca a fost greu sa aleg doar 5 pentru ca le-as fi luat pe toate acasa, mi-am si strans la un moment dat un munte de cutii si cutiute, ca un copil care vrea toate jucariile din parc si nu intelege ca doar 5 sunt ale lui, restul trebuie sa le restituie proprietarilor de drept :))



Asadar, cu chiu, cu vai, am reusit sa aleg cinci produse care au compus cutia mea personalizata PICK N DAZZLE si pe care am botezat-o, cum ziceam, DIVA'S CHOICE.

Ea se afla deja pe site-ul www.pickndazzle.com, la categoria Recomandari (aici) si este valabila inca 17 zile incepand de astazi. O puteti comanda cu pretul 249 lei (cu 50% reducere si transport gratuit). 
Inainte sa va prezint produsele alese de mine vreau sa va asigur ca valoarea produselor comandate, atat a celor alese de mine, cat si a celor pe care le alegeti voi, este mult mai mare decat pretul cutiei, iar acest lucru este un fapt sigur. Am cautat pe Google cateva dintre cosmeticele alese de mine si fiecare dintre ele costa minim 25 de euro. De exemplu, valoarea afisata pe site, pentru cutia mea, este 483 de lei, iar voi o puteti cumpara la jumatate. Afacere sau ce? :)

DIVA'S CHOICE beauty box


Nu am ales rujuri, farduri, parfum sau oje pentru ca eu consider ca acestea sunt optiuni cat se poate de personale! Nu pot sa propun un ruj rosu sau un fard verde sau un parfum cu aroma de vanilie pentru ca s-ar putea ca tu sa nu le indragesti! Asadar, am incercat sa aleg pentru cutia mea produse pe care le poate folosi orice femeie, binevenite pe orice masuta de toaleta, indiferent de varsta. 
Fiecare dintre noi avem nevoie de o crema de corp anticelulitica, nu-i asa? Ne-ar placea sa credem ca nu, dar cum nu toate suntem Adriana Lima, un tratament anticelulitic cu efect drenant si detoxifiant, este binevenit! :) Apoi, de un sampon regenerant are nevoie orice tip de par, indiferent cat de frumos ar fi! 
O crema hidratanta, care oxigeneaza pielea, cu ingrediente organice, poate face parte din rutina de ingrijire a tenului a oricareia dintre noi. 
Pe de alta parte, un serum cu laptisor de matca si ulei din samburi de struguri, cu efect de lift si fermitate, cui i-ar face rau? 
Chiar daca nu ai trecut de 30 de ani, pielea ta s-ar putea sa aiba cu totul alta parere, iar liniile fine, fie doar de expresie si nu cauzate de trecerea timpului, au nevoie de acest produs (lipsit de parabeni, netestat pe animale) pentru a disparea pentru cel putin 5 ani.
Daca ai nevoie de un ajutor si mai puternic in lupta cu primele semne ale imbatranirii pielii, indiferent de varsta pe care o ai, am ales un serum concentrat, de asemenea lipsit de parabeni si cu ingrediente provenind din culturi organice si testat dermatologic.

 Iata ce am ales pentru cutia mea DIVA'S CHOICE:

Tratamentul anticelulitic 
SUPER DREN 
de la 
BOTTEGA DI LUNGAVITA


Bottega di LungaVita este un brand italian de cosmetice 100% naturale, cu ingrediente organice, fara parabeni in compozitie si NETESTATE pe animale. A inceput sa ma obsedeze de la o vreme aspectul asta, dupa ce am vazut un clip despre animalele asupra carora sunt testate cosmeticele. Nu vreti sa stiti cum aratau, desfigurate si suferinte. M-am ingrozit! Si ma bucur maxim atunci cand citesc pe eticheta unui produs ca NU testeaza pe animale. Asadar, aceasta crema care lupta cu celulita, dreneaza si dizolva grasimea este din start un produs care imi place, datorita grijii brandului pentru natura si animale. Contine sute de produse cosmetice si suplimente alimentare, adresate tuturor nevoilor pielii, machiaj, protectie solara, parfumuri si ingrijire a parului. Brandul se afla, cu toate minunatiile sale, asa cum bine ati ghicit, in portofoliul PICK N DAZZLE, asa ca indiferent daca alegeti cutia mea sau optati pentru una personalizata, este foarte probabil sa primiti cel putin un produs Bottega di LungaVita.
Utilizata cu regularitate, crema imbunatateste aspectul de "piele de portocala" si nu doar ca amelioreaza celulita sau chiar o face sa dispara complet daca asociati luptei voastre sportul si dieta, dar si tonifiaza pielea, o face mai ferma si mai catifelata. Are si un efect wow asupra vergeturilor, datorita calitatii exfoliante pe care o bifeaza, ajutand pielea sa se regenereze.

Samponul anticadere si cu efect tonic 
LINFA-AGE 



Apartine tot brandului Bottega di LungaVita, deci bifeaza aceleasi calitati minunate (fara parabeni, SLES, alcool, coloranti, alergeni si netestat pe animale). Am pus ochii pe el de cand l-am vazut pentru ca am avut probleme cu pierderea parului si atunci, cum vad un sampon adresat regenerarii parului, stoparii caderii, stimulant al cresterii si cu efect tonic general, stiu ca trebuie sa fie al meu. Chiar daca nu va cade parul, samponul este la fel de binevenit in rutina voastra de ingrijire a parului pentru ca vitamina C din compozitie stimuleaza cresterea parului, il ajuta sa fie mai sanatos si, implicit, mai stralucitor si mai matasos. Mai contine extracte de Arnica, Ginseng, Nasturel, Mesteacan (bun de tot in ingrijirea parului! foloseam intr-un timp tinctura de mesteacan pentru masarea scalpului atunci cand imi cadea parul rau), dar si alte ingrediente atent selectionate de expertii lor pentru efecte spectaculoase in lupta cu pierderea parului.
Brandul LINFA-AGE, care contine mai multe tipuri de sampoane si produse pentru ingrijirea parului, dar si unele pentru fata si corp, are la baza traditia punerii plantelor in slujba parului, a utilizarii ingredientelor naturale, a excluderii tututor compusilor chimici care ne pot face rau. Toate produsele sunt testate dermatologic si am mai vazut scris pe eticheta "nichel tested".

Serumul Vita-Age Aurum



VITA-AGE AURUM este si el un baby-brand al Bottega di LungaVenetta, iar serumul acesta este fantastic! Contine celule stem extrase din Floarea de Colt, planta din cultura proprie, special crescuta pentru asta, nu va ganditi ca merg specialistii lor si le distug pe cele protejate de lege. Am stabilit deja ca brandul este unul prietenis cu natura si animalele, deci implicit si cu oamenii care le aleg produsele! Serumul penetreaza usor pielea, nu lasa pelicula grasa, poate fi folosit atat ziua, cat si seara, iar antioxidantii din compozitie, in concentratie mare, lupta cu balaurii care ne imbatranesc pielea si o lipsesc de elasticitate si luminozitate. Inca de la primele folosiri, tenul devine mai luminos, va asigur! Ingredientele naturale din compozitia acestui serum ajuta refacerea colagenului, a elastinei si a acidului hialuronic (proteina intalnita in mod natural in piele, care ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor, insa volumul sau scade odata cu varsta sau sub actiunea radicalilor liberi care ne grabesc imbatranirea pielii).


Crema hidratanta oxigenanta NAOBAY




Dupa ani de experienta, 2 frati - un inginer industrial si un doctor - au decis sa-si creeze propriul brand cu propria abordare asupra felului de a fi al produselor cosmetice. Obositi de designul si produsele comune pe piata, de etichetele greoaie in special la produsele organice, au creat un brand exceptional numit NAOBAY. Ei produc cosmetice cu grija pentru oameni si pentru mediul inconjurator, in timp ce comunica informatia intr-un mod clar, cu un design simplu, un ambalaj plin de stil si produse eficiente.
NAOBAY nu foloseste niciun ingredient suspect de vreun risc minum aspura sanatii consumatorilor pe termen lung. Ambalajele NAOBAY sunt reciclabile si/sau provin din materiale reciclate deja. Acesta este cazul ambalajelor din lemn pe care le folosesc, care desi certificate FSC, sunt si reciclate din resturile de cherestea din industria din zona.
Toate ingredientele din produse sunt biodegradabile si, bineinteles, nu sunt testate niciodata pe animale, nici nu se lucreaza in laboratoare ce au facilitati pentru experiementarea pe animale. Nu folosesc ingrediente de origine animala precum nici ingrediente ce sunt modificate genetic sau crescute cu pesticide, fertilizatori sintetici, namoluri de epurare sau radiatii ionizante.

Crema hidratanta si cu efect de oxigenare de la NAOBAY pe care am ales-o eu pentru cutiutea mea PICK N DAZZLE - DIVA'S CHOICE este este BIO, certificata organic Ecocert Greenlife si in proportie de 98.83 % naturala, printre ingredientele sale fiind incluse uleiuri vegetale organice de migdale si macese, care echilibreaza nivelul hidrolipidic al pielii.
Se absoarbe rapid in piele si este o excelenta baza pentru machiaj. Nu lasa pielea grasa, permite aplicarea perfecta a fondului de ten, nu am simtit nici o reactie alergica, nici un fel de disconfort, iar eu am pielea sensibila si cu multe toane, careia foarte putine creme ii convin. Altfel se inroseste si imi da de inteles sa renunt la acel produs. Aceasta crema, insa, este potrivita si tenului sensibil, dar oricaui alt tip de ten: normal, gras, combinat. 
Fiind organica si fara ingrediente toxice, poate fi folosita si de persoanele care au acnee.
In plus, are un parfum interesant, proaspat, usor citric, natural, iar pompita permite dozarea perfecta a cantitatii de crema de care ai nevoie, dar este si igienic. Borcanasele pentru crema nu-mi sunt foarte pe plac pentru ca de fiecare data cand introducem propriul (sper!) degetel pentru a lua crema ducem cu el si multe bacterii pe care, chiar daca nu le vedem si chiar daca ne spalam pe maini si avem senzatia ca totul este ok, in timp ele deterioreaza calitatea cremei. De aceea, sunt mare fan al recipientelor cu pompita!

Crema pentru fermitate ABELLIE


Abellie este un brand francez cu o istorie de peste 90 de ani, care nu foloseste parabeni pentru cosmeticele sale inca din 2004 si care foloseste doar ingrediente naturale organice - majoritatea din stup: miere, propolis, laptisor de matca, etc si NU testeaza pe animale. Brandul este certificat organic ECO CERT.
Crema de fata pentru fermitate aleasa de mine este recomandata pentru a se folosi seara, asa incat ingredientele sale sa actioneze in voie pe durata somnului, iar dimineata sa va treziti cu o piele luminoasa, ferma, neteda si catifelata.
Puterea sa mare de hidratare este pusa pe seama uleiurilor bio de Jojoba si Macadamia din compozitie, care contribuie si la ameliorarea ridurilor fine de expresie. Li se asociaza extractul bio din samburi de struguri si cel din ceai verde, dar mai ales laptisorul de matca pentru o lupta castigata cu radicalii liberi care stiti deja ca imbatranesc pielea si ii rapesc elasticitatea si luminozitatea.
Crema are o textura lejera, se absoarbe rapid in piele si are un parfum delicat de miere, cu usoare accente de tinctura de propolis, as spune eu, ca mare fan tinctura de propolis ce sunt!






Acestea sunt, in mare, produsele de ingrijire pe care le propun eu si de care voi puteti beneficia comandandu-va cutiuta cu minuni DIVA'S CHOICE 
de pe site-ul PICK N DAZZLE 
pentru 249 lei (cu 50% reducere si transport gratuit).
Cutiuta mea este valabila pentru urmatoarele 17 zile! Daca aveti alte preferinte, nu-i bai, aveti de unde alege. 
Completati-va, asadar, profilul #picknzdazzle cu maxima incredere pentru ca veti primi produse minunate, de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor voastre!
Spor la cumparaturi!




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search