joi, 31 martie 2016

Evidence tunde Brave Cut!


Campania „Vieți împletite” inițiată de Fundația Renașterea în urmă cu un an își propune să ajute femeile diagnosticate cu cancer să-și regasească increderea în ele și feminitatea. Tratamentele împotriva cancerului duc la pierderea părului și, implicit, in majoritatea cazurilor, la scăderea încrederii în sine a pacientei. O perucă de păr natural devine o necesitate, într-o perioada delicată a vieții acestor femei.


În România, 1 din 6 femei este diagnosticată cu cancer la sân, în fiecare an. 
Brave cut este o coafură-simbol și reprezintă 15 de centimetri donați din păr. Alege o tunsoare medie, una dintre tendințele acestui sezon, care să îți pună în valoare trăsăturile și în același timp, oferă frumusețe unei alte tinere!

Rețeaua de saloane Evidence s-a alăturat campaniei #viețiîmpletite și își dorește să îndemne cât mai multe femei să opteze pentru donarea cosițelor proaspăt tăiate.

Dacă îți dorești o schimbare de look și nu te deranjează să te lipsești de minimum 15 cm din păr, programază-te acum pentru un ‪#‎bravecut în oricare dintre locațiile Evidence (Unirea Shopping Center/tel:0729.036.620, Mall Băneasa/tel:0746.109.427 sau Galeriile Feeria/tel:0729.036.623) lunea, marțea sau miercurea în intervalul 10:00-15:00.

Serviciul este gratuit și cuprinde tuns, spălat și coafat.








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search