luni, 7 martie 2016

Vesti bune: a aparut La DORNA Zile Usoare, lapte fara lactoza



Cum va spuneam zilele trecute pe Facebook, 
cred La Dorna mi-a ascultat chinurile ultimului an, când nu m-am mai putut bucura de iubita mea cafea cu lapte (de vaca) pentru ca organismul meu simte nevoia sa-l respingă. Sau asa cred. Nu știu sa am intoleranta la lactoza, probabil ca nu am, altfel as fi suferit din cauza simptomelor care vin la pachet cu aceasta problema (balonare, indigestie, disconfort abdominal). Însă, eu pățesc altceva: mă umplu de coșuri! Cum beau o cafea cu lapte, cum îmi apar a doua zi 2, 3 sau 100 de coșuri. Și e frustrant, va spun! Nu toate cafenelele au lapte de soia și chiar dacă au, cafeaua nu este la fel de gustoasa. Iar eu cafea fara lapte nu pot sa beau. Nici nu-mi place si mai am si tensiunea foarte mica, iar la prima gura de cafea neagra imi bate inima foarte tare si ma ia ameteala. Anyway, când am găsit pachetul acesta cu lapte fără lactoza pe birou m-am bucurat ca un copil în dimineața Crăciunului! 

La DORNA Zile Ușoare este un lapte mai ușor de digerat, fără lactoză, cu doar 1.5% grăsime. Produs în România, din lapte La DORNA 100% natural, noul produs este recomandat iubitorilor de lapte care prezintă simptome secundare neplăcute după consum și persoanelor intolerante la lactoză.

Peste 17% din consumatorii de lapte din România resimt senzații de balonare și indigestie atunci când consumă lapte, potrivit studiului „Adapted Milk Potential, Quantitative Survey, July 2014”,realizat de IPSOS România. Acest disconfort este cauzat de imposibilitatea organismului de a digera lactoza sau, mai exact, a zahărului natural din lapte.

Majoritatea celor care prezintă simptome ale intoleranței la lactoză (fie ele balonare, disconfort abdominal sau indigestie), la 30 – 60 de minute după consumul laptelui clasic aleg, în final, să nu mai consume produsul,deși el constituie una dintre cele mai importante surse alimentare de calciu.

Calciul este mineralul cel mai abundent din corpul uman, acesta contribuind la soliditatea oaselor și a dinților, indiferent de vârsta consumatorilor. Aportul de calciu, prin lapte și produse lactate, este și mai important în cazul femeilor, atât în adolescență, cât și în perioada sarcinii, aalăptării și după menopauză.

La DORNA Zile Ușoare, lapte mai ușor de digerat, are aceeași textură și valoare nutritivă precum laptele clasic și poate fi consumat în orice moment al zilei, fie simplu, fie în combinație cu alte ingrediente: cacao, cereale, în cafea. 
Este recomandat persoanelor care au intoleranță la lactoză, celor care suferă de gastro-enterită și celor care urmează un tratament cu antibiotice. Produsul poate fi găsit în magazine și supermarketuri la frigiderul cu lapte.
😍
😍😍Mă bucur tare mult ca #LaDornaRomania a luat în calcul și nevoile iubitorilor de lapte suferinzi 

Unknown spunea...

Copiilor de 3 ani le este permis acest lapte?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search