duminică, 24 aprilie 2016

beauty news BOURJOIS: mascara Volume Reveal cu oglinda incoporata



Oferă volum fiecărei gene, fără excepție! Bourjois creează prima mascara care dezvăluie volumul genelor: Volume Reveal. Ingenioasă și ușor de aplicat, noua mascara permite acoperirea tuturor genelor și devine, astfel, noua armă de seducție a femeilor. 


NOUA MASCARA VOLUME REVEAL de la Bourjois:
  • Are încorporată o oglindă cu zoom X3 pentru a evidenția toate genele. Femeile nici măcar nu au îndrăznit să viseze la așa ceva până acum… O mascara cu oglindă de mărire panoramică. Așează-o în zona de sub ochi când aplici mascara pentru a beneficia de o claritate și de o precizie incredibilă asupra tuturor genelor.  Astfel, vor fi vizibile și genele, care de obicei, rămân ascunse.
  • Include o perie pentru gene care va amplifica fiecare geană în parte. Inventivă și ușor de folosit, peria pentru gene Volume Reveal oferă acoperire perfectă și catifelată încă de la prima aplicare. Peria noii mascara Volume Reveal oferă o textură moale pentru a acoperi toate genele, chiar și pe cele mai scurte. De asemenea, cele două înălțimi diferite ale periilor sunt special concepute pentru a acoperi toate genele și pentru a le oferi volum de la rădăcină până la vârf. 

Forma trapezoidală și subțire, într-o nuanță stălucitoare de negru, previne alunecarea acesteia atunci când este folosită. Având o formă ergonomică îți va fi foarte ușor să ții oglinda într-o mână, iar aplicatorul în cealaltă.

Negru! Clasic sau waterproof, Volume Reveal întruchipează negrul intens care îți va accentu aculoarea ochilor. Volumul este amplificat, ochii sunt…magnetizați.

Preț Recomandat

Mascara Volume Reveal - Radiant black, Waterproof Black (7,5ml) –61 RON

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search