joi, 21 aprilie 2016

Despre Soin de Bonheur, tratamentul organic pentru regenerarea parului


 

Parul meu a trecut prin schimbari majore in ultimul an si nu ma refer la culoare, ci la evenimente traite de mine, care au implicat stres, insomnii, alimentatie nepotrivita sau hidratare incorecta, care si-au pus amprenta asupra sanatatii sale. A cazut ingrozitor, si-a pierdut din stralucire si vigoare, s-a intristat in acord cu ceea ce am trait eu. Intre timp am reusit sa-l aduc pe linia de plutire, iar acum am mare grija la produsele cu care il ingrijesc. Incerc pe cat posibil sa aleg cosmetice organice, lipsite de ingrediente precum SLS, SLES, PEG, etanolamine, etilenoxid, parabeni, alcool, formaldehide ce se regasesc in majoritatea produselor pentru par si care irita pielea si scalpul, dau alergii si sunt potentiali cancerigeni. De aceea, atunci cand Andreea m-a invitat sa testez tratamentul organic de regenerare capilara SOIN DE BONHEUR, am fost mai mult decat incantata.


SOIN DE BONHEUR, parte din frumusetea organica promovara de Academia de Frumusete GWS Organic Beauty Center, este un tratament de reconstructia capilara avansata cu celule stem din sambure de strugure si ceai verde, aminoacizi , keratina , colagen si B5, care restaureaza si revitalizeaza parul, iar efectele sale fara precedent ofera o catifelare incredibila pana la 2 luni de zile. Va puteti imagina acest tratament similar cu o baie magica de purificare cu beneficii majore pentru par, conceput pentru a mentine echilibrul delicat al scalpului.



Gama „Soin de Bonheur” sau „Potiunea magica a fericirii” reprezinta o revolutia in materie de ingrijire a parului, la indemana oricui. 

Este un ritual de 5 pasi care restaureaza si revitalizeaza parul. Efectele sale fara precedent ofera o catifelare incredibila pentru mai multe saptamani. Se adreseaza persoanelor cu par sensibil si tern, care sufera de deterioararea parului cauzata de tratamente daunatoare, conditiilor meteo si varstei.


O abundenta de ingrediente active benefice infuzeaza zonele slabite din interiorul parului dvs. Colagenul, keratina, proteinele si cei sase aminoacizi sunt trasportate catre cortexul parului pentru a fi sigilate. Ingredientul principal este zincul, care ajuta la sintetizarea colagenului si keratinei, 2 proteine esentiale ce asigura un echilibru natural al parului si scalpului. 
Celulele stem vegetale din samburii de struguri ofera o actiune anti-oxidanta eficienta importiva agresiunilor zilnice. Acest ingredient natural stimuleaza cresterea parului si regenereaza bulbul capilar pentru un par mai des, revitalizat.

Cu alte cuvinte o sa aveti un par complet revitalizat, cu o stralucire si o textura catifelata si un par fortifiat si rezistent impotriva factorilor de stres extern.



parul meu - inainte si dupa tratament

De regula se pastreaza tratamentul 25 de minute pe par, insa am stat mai mult. Fara nici o problema, insa, pentru ca este organic si, deci, lipsit de substante chimice care sa dauneze in vreun fel scalpului si parului. Dupa samponare si cele doua minute in care se lasa sa actioneze balsamul, se clateste si pe parul uscat cu prosopul se aplica O de Bonheur. Aceasta este ultima etapa a tratamentului si nu implica o clatire a parului - este un serum leave-in. Parul se usuca normal, fiecare cum doriti.


Ah, important de mentionat, ca tot m-a intrebat cineva: acest tratament nu strica buclele viitoare, deci puteti sa il ondulati fara grija dupa aceea pentru ca parul nu este sub nici o forma afectat din punctul asta de vedere. O prietena mi-a spus ca a bifat un tratament pentru par intr-un salon de infrumusetare si ulterior a intampinat dificultati in ondularea parului. De ce, n-as putea sa va spun, insa cu SOIN DE BONHEUR nu este cazul!
Chiar peste doua zile dupa aceea l-am ondulat si totul a fost in regula!







Academia GWS Organic Beauty Center promoveaza si distribuie in Romania primele produse organice profesionale de colorare, ingrijire si tratamente certificate cu Ecocert, Green Salon si USDA Organic de la MASTAY – NATULIQUE – LISSFACTOR – NATURIGIN 

Mai multe informatii la GWS Organic Beauty Center www.gwsconcept.ro


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search