luni, 11 aprilie 2016

beauty news SECOM: exfoliantul Magnesium Body Scrub


In ultimul timp - asta insemnand mai bine de un an- am facut o adevarata pasiune pentru scruburi/ exfoliante, atat pentru corp, cat si pentru fata. Am mai multe de cinci in baie, in momentul de fata si asta pentru ca ador senzatia de piele curata - si nu curata in sensul in care poate isi face treaba gelul de dus, ci lipsita de celule moarte!-, catifelata, matasoasa! V-am mai vorbit eu despre importanta exfolierii pielii, cel putin o data pe saptamana, insa acum vreau sa va recomand un produs eficient, natural, unic pe piata, care inlatura sebumul, celulele moarte, curata porii si pregateste pielea pentru hidratare.




"Trebuie sa incerci neaparat Magnesium Body Scrub!", mi-a recomandat consilierul Secom, cu un zambet laaaaarg pe chip, absolut convinsa de beneficiile acestui produs si sigura ca imi va placea, dupa ce i-am povestit despre pasiunea mea pentru exfoliante. Si am lasat-o sa-mi povesteasca despre el pentru ca am sesizat ca ardea de nerabdare sa o faca. Apropo, nu cred ca am intalnit un om mai pasionat de munca lui decat doamna pe care am intalnit-o in magazinul Secom de pe Iuliu Maniu. La cat eram eu de obosita si nervoasa in acea seara ploioasa si friguroasa de inceput de martie, nu credeam ca va reusi sa ma binedispuna altceva decat o baie fierbinte in seara aia, dar zambind si povestindu-mi atat de frumos despre creme, lotiuni, suplimente alimentare a reusit imposibilul! Mai ca n-as fi plecat, daca nu era ora inchiderii. Ah, si mi-a oferit si o para! :)
Asadar, astfem am aflat ca Magnesium Body Scrub este exfoliant pe baza de sare de magneziu pura, obtinuta din depozitele saline Zechstein, o zona ferita de factori poluanti. Daca nu stiti - nici eu nu stiam!- depozitele saline Zechstein sunt situate la 1500-2000 m adacime in bazinul marii Zechstein (actuala mare a Nordului) cu o vechime de aproximativ 250 de milioane de ani.
Sarea de mare intensifica procesele de exfoliere si detoxifiere ale pielii.


Produsul are o textura de gel-zaharos, foarte delicat, nu abraziv si nici agresiv cu pielea, se maseaza usor pe pielea corpului. Atentie! Nu se foloseste si pentru fata!
Si v-as mai atentiona sa aveti grija daca aveti o zgarietura pe piele sau daca tocmai v-ati taiat cu aparatul de ras inainte de folosirea exfoliantului - asa cum am patit eu!- pentru ca veti experimenta adevaratul sens al expresiei "a pune sare pe rana". Ustura ca naiba, va spun! :)
Dar, dupa ce dispare senzatia cea urata, rana se va cicatriza mult mai repede!


Dupa folosirea lui, pielea ramane foarte catifelata, placuta la atingere, perfect curata, iar in timp capata acel glow natural, o stralucire aparte, de piele sanatoasa!
Nu uitati sa aplicati dupa fiecare dus o crema hidratanta!
Odata cu campania Secom Buzzstore, eu am inceput sa ma bucur de efectul minunat al uleiurilor si folosesc atat pentru corp, cat si fata si par, un amestec de uleiuri: cocos, struguri, fructul pasiunii, macadamia si vitamina E.
Va povestesc despre ele intr-o postare viitoare!
Pana atunci nu uitati sa exfoliati pielea o data pe saptamana!


ps: daca vreti sa beneficiati si voi de anumite produse (cosmetice, alimentare, de curatenie, etc) pe care BuzzStore vi le ofera spre testare, va invit sa va faceti cont AICI si sa aplicati pentru diverse campanii. Veti fi anuntati pe e-mail daca ati fost acceptati in campanie si veti primi toate detaliile necesare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search