marți, 12 aprilie 2016

BONILASH, ser pentru gene mai lungi si mai dese

Sunt o fericita purtatoare a extensiilor de gene, de mai bine de patru luni deja, asa ca nu va pot vorbi despre Bonilash din proprie experienta. L-am testat doar o saptamana, in pauza dintre extensii, asa ca pot confirma faptul ca NU va vor ustura absolut deloc ochii dupa ce aplicati serul la baza genelor. Produsul este transparent, nu este uleios, dar nici apos, are textura unui gel delicat, iar pensula permite aplicarea cu precizie de chirurg fix la radacina genelor, nici mai la stanga, nici mai la dreapta si cu atat mai putin in ochi! :)


Mi-am propus sa continui tratamentul, asa ca la carte, timp de 12 saptamani, dupa ce expira durata de viata a extensiilor. Pana atunci, sa vedem cum se prezinta Bonilash, ca tot face valva peste tot si se afla deja pe masuta de toaleta a celor mai multe dintre noi!

"Serul pentru gene Bonilash® are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.
Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Datorita numeroaselor studii care au condus la obtinerea acestei formule inovative, dupa 12 saptamani de utilizare in mod regulat, genele tale vor fi mai lungi si mult mai puternice. Cu Bonilash®, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Aplicare usoara si confortabila!

Bonilash® se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata. Daca iti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash® este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.
Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro."




Unknown spunea...

ustura pleoapa unde a fost aplicat serul???? dupa aplicarea lui? :-( eu asa patesc!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search