marți, 12 aprilie 2016

3 solutii naturale pentru o respiratie nazala mai buna


Acum vreo doua saptamani ma aflam intr-o vizita nocturna la prietena mea, Alina (nu, nu e cea din fotografie), care, insa, numai chef de gatit mie crema de zahar ars nu avea. O raceala ingrozitoare o chinuia, insa mai mult decat durerea de cap si starea de somnolenta carora le facea fata cu chiu cu vai, dar destul de bine incat sa duca la bun sfarsit cea mai buna crema de zahar ars pe care am mancat-o eu vreodata, o deranja faptul ca nu putea sa respire. Era 1 noaptea, de farmacie nu se punea problema, asa ca am cautat pe net (asa cum face orice bolnav care se respecta - not!) solutii pentru desfundarea nasului si ne-am oprit la una care presupunea inspirarea unei solutii de apa cu sare de mare. A fost film de comedie, bineinteles, pentru ca Alina mea nu concepea sa traga pe nas (asta era procedura, da!) apa sarata. Puterea mea de convingere evident ca si-a facut treaba si iata-ma preparand la 2 A.M solutia minune pentru decongestionarea nasului.



S-a plans ea cat s-a plans, insa 10 minute mai tarziu i s-a luminat chipul: "pooooot sa respiiiiiiir!", o aud. "Ce desteapta esti!!!", imi zice, in stilul inconfundabil cu care imi spune ca scriu "cel mai frumos din lume", ca o fac sa rada "cel mai bine din lume", ca vacantele cu mine sunt "cele mai frumoase de pe planeta". Ca sa intelegeti, reusesc sa-i starnesc admiratia (si ea mie umorul!) cu tot ce-i "mai misto pe planeta". Cam asa e relatia noastra, ce pot sa zic! :))

Asa! Ce voiam sa zic!
Efectul benefic al apei naturale de mare este bine cunoscut de peste o mie de ani. Irigarea cu soluţie de apă de mare, bogată în minerale şi oligoelemente, este o metodă verificată şi de încredere pentru a menţine interiorul nasului (mucoasa nazală) sănătoasă şi curată. Da, apa cu sare de mare chiar desfunda nasul si imbunatateste respiratia in cele mai nasoale faze ale unei raceli, insa daca ne-ar fi prins momentul cu pricina la o ora rezonabila sau, daca ne-am fi pregatit din timp tolba cu medicamente de acasa, am fi ales o solutie astfel preparata de oameni in halate albe si nu ad-hoc dupa retete de pe net.
Am fi ales si noi, ca un racit cu toate tiglele pe casa, QUIXX.



Ce este QUIXX? Va spun imediat!

Produsele din familia QUIXX acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la hidratare şi curăţare până la prevenirea şi decongestionarea nasului înfundat, datorită mineralelor și oligoelementelor din apa Oceanului Atlantic.

1. QUIXX este un spray nazal hipertonic (2,6% conținut de sare) ce conţine apă din Oceanul Atlantic cu minerale preţioase şi oligoelemente, care ameliorează congestia nazală, ajută la restabilirea funcţiilor normale ale nasului şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală. Poate fi folosit de către femeile gravide, de cele care alaptează, dar și de copiii cu vârsta de 6 luni și peste.




2. QUIXX Soft este un spray nazal izotonic potrivit pentru uzul zilnic şi îngrijirea nasului şi a plămânilor, o soluţie 100% naturală pe bază de apă oceanică. QUIXX Soft este o soluţie izoosmotică ce curăţă şi hidratează eficient nasul, cu ajutorul unui ingredient special, extractul de aloe vera. QUIXX Soft poate fi folosit cu încredere pentru a preveni simptomele neplăcute ale răcelilor.

QUIXX Soft este recomandat pe timpul întregului an, fără riscuri de către adulţi, adolescnţi şi copii cu vârsta de peste 6 luni. Perioada de utilizare este nelimitată. Poate fi folosit pe termen lung şi nu are niciun risc de dezoltarea a dependenţei. QUIXX Soft nu trebuie folosit în cazul alergiilor sau hipersensibilităţii la apă marină sau aloe vera.

3. QUIXX baby, soluția nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează încă din prima zi de viață pentru îngrijirea, curățarea și hidratarea zilnică a căilor nazale ale copiilor. QUIXX baby este o soluție izotonică de apă de mare, prezentă într-un flacon special creat pentru a elibera picăturile sterile, ce conțin minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Familia QUIXX®ameliorează congestia nazală, ajută la restabilirea funcţiilor normale ale nasului şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală. Indiferent de produsul QUIXX®folosit, ai ales o metodă pur naturală de a elibera căile nazale, care nu creează dependență.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea corectă a căilor nazale, accesați site-ul www.quixx-nazal.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search