marți, 5 aprilie 2016

L’Extase Caresse de Roses, un nou parfum Nina Ricci


În 2015 Nina Ricci a oferit pielii un nou vis feminin: L’Extase. Creat de Francis Kurkdjian acest parfum floral oriental moscat este o evocare a dorințelor feminine, o Apă de Parfum infuzată în senzualitate. În 2016, Nina Ricci dezvoltă această călătorie intimă extrem de senzuală cu o Apă de Parfum Lejeră: L’Extase Caresse de Roses.


Sticla bijuterie a noului L’Extase Caresse de Roses este inspirată din emblematica brățară Calisto, creată de Guillaume Henry pentru prima colecție ready-to-wear Nina Ricci. Ambalajul L’Extase Caresse de Roses adoptă codurile de culoare ale lui L’Extase, adăugând propria textură delicată și catifelată în timp ce se învăluie în lanțuri aurii delicate.
După lansarea L’Extase, parfumierul Francis Kurkdjian semnează al doilea parfum Nina Ricci.
O apă de parfum pe care să o pulverizezi direct pe piele, ca o bijuterie. Buchetul său floral moscat denotă o senzualitate intensă, dar subtilă și trezește o feminitate care incită.
Semnătura erotică a două acorduri complice care se întâlnesc pentru o secundă pentru ca apoi să se despartă, iar apoi să se reîntâlnească într-o mângâiere: o abundență de note de Trandafir, unde esența carnală a Trandafirului Bulgăresc și Trandafir Turcesc Absolut șoptește prospețimii delicate a notelor de Bujor și de Violete, și, ca o îmbrățișare, o suflare albă incandescentă de Mosc lasă o urmă senzuală și strălucitoare.


Mai mult decât un rol, este o încarnare: Laetitia Casta este L’Extase. Liberă, instinctivă, foarte naturală și de o frumusețe captivantă, actrița franceză invită femeile, toate femeile să se lase în voia dorințelor și să își dezvăluie feminitatea asbsolută.
Noul parfum Nina Ricci L’ Extase Caresse de Roses este disponibil in parfumerii la pretul de 339 lei (edp 50ml).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search