marți, 5 aprilie 2016

VivaNatura – eficient, natural, românesc



Nu cred ca va sunt straine produsele VivaNatura, atat cele pentru ingrijirea parului, cat si cele destinate pielii, pentru ca v-am mai povestit despre ele aici si aici, dar nu strica sa vi le reamintesc, mai ales ca au in compozitie formule noi. Atat de eficiente, naturale, romanesti si, de ce nu, ieftine ce sunt! Da, se poate sa gasim produse cosmetice foarte bune cu bani putini, iar VivaNatura este un exemplu in sensul asta!



Cercetătorii VivaNatura au creat produse naturale pentru îngijirea părului: cremă cu extract de petrol și plante împotriva căderii părului (excelent produs natural, care mie imi place mult de tot!), masca naturală pentru îngrijirea părului, şampoane pentru toate tipurile de păr și balsam, naturale şi de origine naturală.

Noile formule ale produselor pentru îngrijirea părului îmbină într-o formulă revoluționară ingrediente naturale: substanțe active din plante, uleiuri esențiale, uleiuri presate la rece, extract petrolier și alte ingrediente eficiente compatibile (surfactanţi naturali) care sunt nou apărute pe piața internațională a ingredientelor cosmetice.

Gama de îngrijire a părului conține 96-99% substanțe naturale și de origine naturală, procesate la rece, astfel că vitaminele, mineralele și antioxidanții își păstrează propietățile active.

Pentru ca părul să devină mătăsos, cu volum și vitalitate, se folosesc uleiuri naturale, extracte din plante cu efecte benefice specifice asupra firului de păr. Noile formule ale şampoanelor fac experienţa spălarii mult mai plăcută și mai eficientă. Din compoziția produselor nu lipsesc ingredientele active naturale: oțet din miere şi mere, acid lactic, care sunt agenți de chelare naturali - hrănesc firul de păr, îl hidratează și curăță depunerile.

Datorită noii formule, șampoanele au o mai mare stabilitate în timp, iar uleiurile esenţiale cu rol de parfumare sunt 100% naturale și au efecte antibacteriene, antiseptice.

Gama pentru îngrijirea părului de la VivaNatura cuprinde: Balsam de păr, Cremă cu extracte naturale și petrol împotriva căderii părului, Mască pentru refacerea și fortifierea firului de păr, Șampon antimătreață, Șampon pentru păr normal și gras, Șampon pentru păr uscat.

Potrivite oricărui tip de păr, produsele VivaNatura fortifică podoaba capilară tocmai datorită abundenței de substanțe naturale active și a lipsei de toxicitate.

Indiferent de caracteristicile părului – drept sau ondulat, rar sau des, subțire sau uscat, vitaminele, acizii grași esențiali, mineralele din componență vor acționa în mod eficent, stimulând regenerarea podoabei capilare și fortifierea firului de păr.

VivaNatura – eficient, natural, românesc!

Produsele se pot achiziționa din plafare, magazine naturiste, din rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search