joi, 26 mai 2016

Academie Scientifique de Beaute a lansat "Programul tau de frumusete pentru vara!"


Carmen Bruma, Albertina Ionescu, Diana Matei si Carmen Negoita, impreuna cu membrii presei, au participat marti, 17 mai, in cadrul Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare, la Lansarea “Programul tau de frumusete pentru vara!”- propunerea Academie Scientifique de Beaute pentru un ten stralucitor si sanatos, in sezonul cald.
Invitatul special al evenimentului, Pauline Fauvarque, Trainer Formator si Export Area Manager Academie, a prezentat aceasta abordare unica si specifica in ingrijirea pielii, ce include 4 ritualuri pentru frumusetea tenului si un bronz mai uniform si mai longeviv, concepute dupa metoda unica a brandului Academie: Diagnostic-Prescriptie-Tratament. In plus, participantii au asistat la un demo realizat in cadrul evenimentului, pentru tratamentul Hidratant Antioxidant. 
PURIFIERE, OXIGENARE, HIDRATARE SI INGRIJIRE ANTI-IMBATRANIRE, TOATE IN SLUJBA FRUMUSETII TALE!


· Micro-Dermabrasion Visage & Mains:

Tratament ce curata intens tesutul cornos imbunatatind permeabilitatea pielii.

· Soin Oxygenant Stimulant:


Tratament de oxigenare ce ofera un intens efect de luminozitate, detoxifiere, protectie fata de factorii oxidativi.

· Soin Hydratant Optimale:

Tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a oferi si de a mentine nivelul optim de hidratare celulara.

· Soin Hydratant Anti-Oxidant:

Tratament pe baza de Acid Hyaluronic si Vitamina C, ce lucreaza in 3 molecule, astfel ofera protectie fata de radicalii liberi; confera hidratare si o preventie anti-imbatranire!Tratamentele Academie Scientifique de Beaute din cura de vara sunt insotite de produse pentru folosirea acasa si sunt recomandate clientului de catre esteticiana.


Gamele Derm Acte, Bronzecran si Bronzexpress completeaza cu succes programul tau de frumusete pentru vara.


Si, pentru ca, inca de la inceput, Academie Scientifique de Beaute a marcat istoria produselor de ingrijire prin lansari inovatore, membrii presei si vedetele au descoperit si cel mai nou produs de machiaj:
CREMA CORECTOARE ANTI-CEARCAN
O combinatie unica de ingredienti activi si pigmenti iluminatori intr-un anticearcan cu proprietati duble: machiaj si ingrijire. Produsul este recomandat pentru toate varstele, indiferent de tipul de ten.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search