miercuri, 11 mai 2016

beauty news LIERAC PREMIUM: masca si crema anti-aging absolut



Cunoasteti brandul Lierac? Folositi Lierac? Iubiti Lierac? Eu da! Ei bine, aflati inainte de toate ca Lierac beneficiaza de 40 de ani de inovatie si expertiza recunoscuta, cu game de ingrijire a pielii special concepute pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de ten. Inspirata din medicina regenerativa, stiinta bazata pe actiunea celulelor stem pentru regenerarea si reconstructia tesuturilor deteriorate, Lierac Premium deschide o noua era in procesul anti-aging, sustinut de activitatea foxo proteinelor. In interiorul celulei, aceasta proteina revolutionara controleaza actiunea celulelor stem pentru regenerarea si reconstructia dermului si epidermului.



Cu o activitatea asemanatoare foxo proteinelor, COMPLEXUL CELULAR PREMIUM impreuna cu acidul hialuronic corecteaza toate semnele imbatranirii tenului: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete brune, pori dilatati, aspectul fetei neregulat.
Gama Lierac Premium este recomandata tuturor femeilor care cauta un produse cu eficacitate anti-aging, senzorialitate unica si confort absolut.




LIERAC PREMIUM MASCA ANTI-AGING ABSOLUT

Infuzie de tinerete, corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, pete maronii, pori deschisi, aspectul fetei neregulat. Reface densitatea si reda luminozitatea imediat.
Dupa cum spuneam pe Instagram/Facebook, masca asta mi-a salvat obrajii care imi ardeau ingrozitor din cauza soarelui care m-a perpelit in zilele Pastelui. Nu am folosit protectie solara, am crezut ca ma descurc si asa, ca soarele nu este atat de puternic si cum am stat cele trei zile mai mult pe afara, m-am ales cu obraji rosii ca focul. Si frunte. Si nas. Pielea mea sensibila se uscase rau si ma ustura. Masca a fost ca o gura de oxigen, ca o mangaiere.  Dupa 20 de minute in care am tinut-o pe fata, parca eram alt om. Va spun! 
Usturimea s-a calmat, pielea parca s-a hidratat instant si nu mai simteam senzatia aia de strangere. Era catifelata si puteam sa o ating. Ulterior am aplicat crema de mai jos, din aceeasi gama si a fost absolut miraculos totul!
Textura cremoasa, nutritiva si bogata, este ideala pentru toate tipurile de ten.

· COMPLEX CELULAR PREMIUM (4,5%)

· Acid hialuronic pur in solutie (10%)

· Imbogatita cu substante nutritive(15%) si micro-pigmenti cu efect iluminator.



LIERAC PREMIUM CREMA ANTI-AGING ABSOLUT


Corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete maronii, pori dilatati, aspectul fetei neregulat. Hidrateaza in profunzime si matifiaza.

Textura lejera si delicata, este ideala pentru tenul normal mixt.

· COMPLEX CELULAR PREMIUM (8,5%)

· Acid hialuronic pur in solutie (5%)

· Imbogatita cu substante hidratante matifiante (10%)

· Glicerina vegetala + microparticule de pudra de bambus.



LIERAC PREMIUM CREMA HRANITOARE ANTI-AGING ABSOLUT

Cu o textura ultra confortabila, corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete maronii, pori dilatati, aspectul fetei neregulat. Asigura hranireintensiva si de lunga durata.

Textura originala, onctuoasa si hranitoare, este ideala pentru pielea uscata.

· COMPLEX CELULAR PREMIUM (8,5%)

· Acid hialuronic pur in solutie (5%)

· Imbogatita cu un complex nutritiv (20%)

· Unt de Karite + Glicerina si uleiuri vegetale.




Descopera gama Lierac Premium in Farmaciile Help Net 
sau pe

PRETURI:

Lierac Premium Masca Supreme - pret 312.31 ron

Lierac Premium Crema lejera anti-aging - pret 590.91 ron

Lierac Premium Crema Hranitoare anti-aging - pret 590.91 ron

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search