miercuri, 11 mai 2016

PHYTOLOGIST 15 - tratament absolut pentru refacerea densitatii capilare



Phytologist 15 ofera o actiune complexa de incetinire a caderii parului si stimulare a cresterii si ingrosarii acestuia indiferent de cauza. Formula are la baza un complex unic de 4 ingrediente active vegetale, a caror sinergie asigura refacerea densitatii capilare, stoparea caderii parului, si aparitia firelor noi de par. 


PHYTO este un brand care garanteaza cele mai bune ingrediente vegetale si concentratie ridicata pentru sanatatea parului. Datorita studiilor realizate asupra beneficiilor plantelor in ultimii 50 de ani, PHYTO, prin fondatorul sau Patrick Alès, a reusit sa implementeze cele mai inovatoare descoperiri stiintifice pentru frumusetea podoabei capilare. A avea grija de parul tau inseamna in primul rand sa alegi produsele potrivite.

Par subtiat, pierderea volumului, a densitatii firului de par si scalpul vizibil sunt semne ale caderii parului. Acest lucru se intampla cand ciclul de viata al parului este intrerupt. Schimbarile hormonale, genetice si stilul de viata sunt factori care modifica mecanismele biologice responsabile de cresterea parului.

Phyto reinventeaza si creeaza singurul tratament care actioneaza in cele 15 procese implicate in caderea si cresterea parului.

Avand o textura lejera, un parfum delicat si proaspat, Phytologist 15 tratament absolut nu ingrasa parul, are eficacitate imediata si reface frumusetea capilara si stralucirea firului de par.

Parul este vizibil mai dens, recapatandu-si forta, sanatatea si frumusetea! 
Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net la pretul de 328.46 lei.



Eu am inceput deja tratamentul, revin peste 3 saptamani sa va spun rezultatele :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search