miercuri, 4 mai 2016

beauty news Maybelline: paleta The Blushed NUDES

  
Inainte de toate as vrea sa marturisesc un prost obicei al meu (in speranta ca recunoscut va disparea in cele din urma) de a lasa lucrurile cu adevarat importante pentru o data viitoare. Consider ca trebuie sa le amintesc, traiesc, povestesc atunci cand voi avea timp mai mult, o stare mai buna, pe motiv ca merita mai mult decat altele. Si tot aman. Si nu azi, si nu acum, si nici la ora asta. Si asa trec ore, zile, saptamani si imi dau seama ce fraiera (ca sa nu zic "proasta") sunt pentru ca astfel neglijez oameni importanti, aman situatii minunate, nu traiesc la timp si poate niciodata ceea ce mi-ar fi bucurat sufletul. Asa! Inchizand paranteza, mi-ar placea sa va prezint si eu preafrumoasa paleta Maybelline The Blushed NUDES, una dintre cele mai frumoase avute de mine vreodata!






Acum ceva timp, ar trebui sa caut pe net, prin blogurile celorlalte fete, ca sa va spun exact cand (pe la inceput de aprilie) - atat de obosita si cu mintea intr-o suta de directii sunt!- am trait clipe memorabile alaturi de echipa Maybelline Romania, in speta MM si cu gasca ei de oameni frumosi, iar prin frumosi spun profesionisti, calzi, prietenosi, generosi. Inainte de momentul cel misto am fost rugata sa ma filmez (ceea ce urasc eu cel mai tare pentru ca tind sa am reactii de idioata: rad, nu ma pot concentra, fac mutre, ma stramb, uit ce trebuie sa spun, etc) spunand "Make it happen!". Simplu, ati putea zice! Ei bine, nu! Daca as vrea sa ma fac de ras complet, v-as arata cateva dintre inregistrari. Dar nu vreau, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant!
Intr-un final, cu chiu, cu vai, am reusit sa filmez cateva secunde, sprijinita de un stalp prin mall pentru ca nu aveam pereti albi in vecinatatea mea. Totul era un mare secret. Nu intelegeam pentru ce are nevoie MM de moaca mea. Nici n-am intrebat pentru ca am incredere ca tot ce spune si face nu va fi folosit impotriva mea!:-))

Si apoi am primit invitatia la Grand Cinema Digiplex din Baneasa, la sala VIP. Din nou, mister! Si cum stateam noi - si prin noi ma refer la bloggerite si ziariste de beauty- tolanite pe fotolii, incep sa ruleze pe ecran filmuletele noastre, care cum a stiut sa se joace mai bine cu camera de filmat. Si am fost premiate pentru asta cu trofee Maybelline NY, in functie de categoria pentru care s-a pretat filmarea cu pricina. Eu la ce puteam intra daca nu la sprancene? :-)) Adica, buze voluptoase ... nu am, pometi sculptati ... nu, gene ... ele nu se pun pentru ca am extensii, machiaj al pleoapelor...nu s-a intamplat sa existe atunci cand m-am filmat eu la mall. Cu sprancenele, in schimb, ma pot multumi! 


A fost tare haios momentul, evident ca radea ciob de oala sparta, fiecare zambeam spre ras in hohote filmarea celeilalte in timp ce la al nostru puneam mainile la ochi.

Bref! In cadrul evenimentului respectiv a fost lansata colectia Maybelline The Blushed Nudes, produse megadraguta si fix pe gustul meu. Ma stiti ca folosesc doar tonuri pamantii pentru ochi, departe de mine culorile indraznete, asa ca paleta de mai sus, unul dintre elementele colectiei am declarat-o din prima ca fiind su-per-ba!
Nuantele sunt fabuloase, textura fardurilor este cremoasa, usor de aplicat si de combinat intre ele, cu pigmenti aurii in compozitie si, deci, cu un aspect foarte interesant pe pleoape, rezistente din zori si pana-n seara.




Nu va arat machiaje facute cu aceste 12 nuante pentru ca nu ma pricep ca un profesionist, nici nu am un aparat foto ultraperformant si nu as vrea sa stirbesc din frumusetea paletei.
Dar gasiti pe Google, daca dati cautare dupa numele paletei, zeci, sute, mii de poze!




Costa in jur de 60 de lei si o gasiti deja cam peste tot - hypermarketuri, parfumerii, magazine specializate, insulite Maybelline din mall-uri.

PS: mai am sa va arat cateva produse din colectia cu pricina, stati pe aproape!











Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search