miercuri, 4 mai 2016

Mesaj de la URBAN DECAY pentru vara 2016: “Get Beached, not burned!”


Sunt mare fan pudre bronzante, mare fan Urban Decay, dar si mare fan soare, mare, plaja, deci mie mi se potriveste la fix mesajul! M-am bucurat tare mult cand am primit bronzerul Urban Decay pe care il vedeti in poza de mai sus, chiar in momentul in care ma gandeam ce anume pudra bronzanta sa-mi cumpar, data fiind panica resimtita aproape la debut de vara creata de terminarea celei pe care am folosit-o pana acum. Da, stiu treaba aia cu Universul! :)


Cu Beach Bronzer poti avea un look de zeita, zice Urban Decay si nu vad de ce n-ar fi asa! Un val de pudra matasoasa pe fata sau pe intregul corp- si arati de parca ai petrecut o saptamana intr-o vacanta exotica in Fiji (decat intr-un birou fara geamuri si lumina naturala). Pudra are o textura foarte fina, sculpteaza perfect pometii, daca vreti sa o folositi pentru conturarea chipului, dar poate fi si o excelenta pudra all-over the face, daca sunteti deja bronzate si aveti nevoie de matifiere a intregului ten si un pic mai mult aramiu pe ici, pe colo.
Bronzerul este disponibil in 2 nuante:

• Sun-Kissed – mat light-medium bronzer
• Bronzed – mat medium-dark bronzerTips & Tricks

Aspectul bronzat disponibil in 2 nuante mate care ofera o acoperire naturala si luminozitate.
• Formula fina si cremoasa se aplica usor pentru ca tu sa radiezi de stralucire.
Textura pudrata si cremoasa se simte extraordinar pe ten.
Aplica Beach Bronzer uscat sau incearca-l cu o pensula umeda pentru un efect de durata. Oricum ar fi, efectul este de stralucire indelungata. Pudra inovativa si versatile merge foarte bine si pentru conturing.
Beached Bronzer vine cu tehlonigia HPP (Highlighter Performing Pigments)— pentru culoare bogata, de durata si nivel perfect de acoperire. 

Wende adora sa foloseasca aceasta formula dupa conturing pentru a oferi tenului o noua dimensiune.
• Designul ambalajului este orice dar nu obisnuit. Te vei simti instant teleportat pe o insula tropicala.

Are inclusiv o oglinda mare – perfecta pentru aplicarea in graba.

Gasiti produse Urban Decay exclusiv in Sephora!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search