marți, 10 mai 2016

Ciocolata si cafea verde, combinatia ideala pentru controlul greutatii
Gerlinea, specialistul în controlul delicios al greutăţii, continuă să te încânte cu noutăţile sale, ce vin în completarea gamei variate de produse, gusturi şi tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune deja de 20 de ani în slujba dietei tale echilibrate şi sănătoase. De la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolată şi noile batoane în format 3 mese, cu ciocolată delicioasă, cereale şi caise), până la cafeaua revoluţionară pentru slăbit, „Pauza de Cafea”, cu cafea verde şi guarana şi la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grăsimilor şi detoxifiere, Gerlinea ne ajuta sa fim fit fara sa ducem dorul dulcelui! :)Nu uita că produsele Gerlinea sunt bogate în proteine şi au 12 vitamine şi 11 minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenţia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine în curele de slãbire.
Gerlinea, expertul european în managementul greutãţii tale corporale, te ajută să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea ideală printr-un regim de viata echilibrat, sănătos şi inteligent. Ce ne mai rămâne, aşadar, să îţi urăm, primăvara aceasta? Un stil de alimentaţie sănătos şi o siluetă de invidiat!


Controlează-ţi greutatea cu noile substitute sănătoase pentru masă de la Gerlinea:

  • BATOANE GERLINEA DE CIOCOLATA, CU CEREALE ŞI CAISE, INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTAŢII, format 3 mese.

În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnica a unei mese cu Batoanele Dietetice Gerlinéa Înlocuitor de Masã îţi permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.

Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine şi 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide - pentru vitalitate si echilibru in dieta. Conţinând, practic, de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de slabit obisnuite, 2 batoane Gerlinea reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal. Inteligent, nu?!  • SHAKE HIPOCALORIC DE CIOCOLATA GERLINEA, 150g + SHAKER, 45 lei

Pentru zilele când eşti pe fugă şi ai un program extrem de încărcat, alege un inlocuitor de masa hipocaloric, uşor de băut oriunde şi oricând.  Destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar, noul milk-shake Gerlinea cu aroma de ciocolata, cu zahar si indulcitori este o gustare delicioasă şi sănătoasă. Si, nu in ultimul rand, usor de preparat, datorita shaker-ului inclus în pachet.

Bogat in proteine, esenţiale pentru menţinerea masei musculare, cu 10 vitamine si 9 minerale, shake-ul hipocaloric cu ciocolata Gerlinea este un savuros, inteligent şi accesibil inlocuitor de masa. Se prepară cu lapte degresat. Şi, dacă simţi nevoia de variaţie, îl poţi consuma fie rece, fie încălzit.  • GERLINEA SUPLIMENT CAFEA VERDE ŞI GUARANA, 31 g, 35,90 lei.

Încearcă noul supliment Cafea Verde Guarana Gerlinea “Pauza de Cafea” (Pause Cafe). Este partenerul tău ideal pentru micul dejun zilnic sănătos si in pauzele in care te destinzi, inlocuind cafeaua clasică, obisnuită, cu un produs revoluţionar.  Produsul contine cafea verde si guarana, utilizată in mod traditional pentru arderea grasimilor in dietele pentru managementul greutatii.

Trei pliculete din suplimentul solubil Gerlinea Cafea Verde – Guarana Pauza de Cafea contin echivalentul in plante uscate a 1000 mg de guarana si 1000 mg de cafea verde.
În funcţie de gust şi de momentul zilei, îţi poţi prepara această deliciosă băutură solubilă cu apă sau cu lapte degresat fierbinte. Yummy!


Alege solutiile naturale şi extrem de eficiente de slăbit: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml, de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml, ca şi pentru eliminarea apei în exces din organism şi slăbirea în cm în zonele afectate: Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml.


Sfaturile Gerlinea pentru un stil de viaţă sănătos

  • Adoptă o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viaţă sanatos.
  • Bea suficiente lichide neîndulcite (apa, ceai) in fiecare zi. 
  • Iar o activitate fizica regulată, recomandată cel putin 30 de minute pe zi, este benefică pentru un bun tonus psihic şi fizic.
  • Pierderea in greutate se obtine in cadrul unui regim alimentar hipocaloric, cu un continut ridicat de proteine (pentru păstrarea masei musculare) si un mix de vitamine si minerale (pentru echilibru nutritional si vitalitate chiar si la dieta). Dieta propusa nu se recomanda a fi urmata mai mult de 3 saptamani fara avizul medicului.
  • Un regim hipocaloric nu trebuie sa fie efectuat fara aviz şi supraveghere medicală de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copii, adolescentii sau persoanele in varsta. Alternarea perioadelor de pierdere si crestere in greutate semnificative este nefasta pentru sanatate.


Află toate noutăţile şi surprizele pe care Gerlinea ţi le-a pregătit, online, pe nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 
şi pe 

Produsele
Gerlinea sunt disponibile în toate lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search