marți, 17 mai 2016

#ConcursCuFARMEC: castigati premii Gerovital Sun pentru un bronz frumos si sanatos



Mă gândeam să grăbim un pic vara asta care se tot lăsa aşteptată şi să visăm împreună la băile de soare de la malul mării. Sau al piscinei. Sau al poieniţei din vârf de munte. Apropo, sper că folosiţi protecţie solară şi la munte. Cu siguranţă aţi păţit şi voi ca mine, măcar o dată, şi v-aţi gândit că soarele nu arde acolo la fel de puternic, aşa că puteţi face liniştiţi o drumeţie până la cota nu-stiu-cat, însă la final de excursie v-aţi ales cu piele înroşită sau, ca în cazul meu, cu arsuri solare în toată regula. Aşadar, oriunde este soare apar arsurile, atât vara, cât şi iarna! Să nu uitaţi asta niciodată, indiferent că purtaţi bocanci de munte sau costum de baie. Aşa că, împreună cu FARMEC, m-am gândit să vă ajut să obţineţi un bronz sănătos şi frumos în vara aceasta! Prin urmare, vă oferim 5 premii constând în câte 3 produse din noua gama GEROVITAL SUN, respectiv: 1 cremă faţă nuanţatoare SPF 50, 1 loţiune solară Men Care şi 1 loţiune spray 3 în 1 după plajă.




Înainte de toate, să vă povestec un pic despre premii:

Produsele Gerovital SUN conţin ingrediente populare, recunoscute de către consumatori pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului rapid, frumos şi uniform: ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc.  De asemenea, acestea sunt apreciate pentru proprietăţile antioxidante, hidratante şi vitaminizante.
Pentru o protecție eficientă, specialiștii Gerovital  recomandă alegerea produselor în funcție de tipul de piele, aplicarea produsului pe pielea curatǎ şi uscată cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Produsele se aplică frecvent şi în mod uniform, chiar dacă este timp înnorat. Pentru a obţine protecţia indicată de SPF, trebuie aplicată o cantitate de 2 mg/cm², aproximativ 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult.


1. Crema nuanţatoare SPF 50

Previne intoleranţele solare, petele pigmentare, fotodermatozele şi îmbătrânirea prematură a pielii. Formula, cu emulgator natural 100% ecocertificat, este îmbogăţită cu vitamina E şi extract organic de rodie. Filltrele minerale şi organice asigură o protecţie ridicată şi echilibrată împotriva radiaţiilor UVA/UVB. Pigmenţii coloranţi maschează culoarea albă datorată filtrelor minerale şi asigură pielii o culoare uniformă, în tonuri de bronz natural.
Nu conţine oxibenzonă, octocrylene, ulei de parafină, parabeni.

2. Loţiune solară Men Care

Elementul de noutate absolută în gama Gerovital SUN îl reprezintă loţiunea Men Care, produsul pentru bărbaţi creat special pentru pielea lor, asigurându-le un bronz frumos şi uniform în acelaşi timp. Special creată pentru bărbaţi, loţiunea asigură un bronz frumos iar pielea este protejată de efectele negative ale radiaţiilor solare. Textura lejeră, non-grasă, permite absorbţia rapidă în piele.
Nu conţine conservanţi, ulei mineral şi oxibenzonă.


3. Loţiune spray 3 în 1 după plajă

Loțiunea asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare.
Pantenolul stimulează procesele de vindecare a ţesuturilor lezate.
Extractul de Boswellia Serrata reduce semnele caracteristice iritației, respectiv înroșirea și inflamarea
Mentolul calmează pielea arsă de soare, eliberând-o de senzația de mâncărime și disconfort.


REGULILE CONCURSULUI

·        Apreciaţi, vă rog, (dacă nu aţi făcut-o deja) paginile de Facebook PentruDive.com şi Farmec
·        Distribuiţi concursul
·        Lăsaţi un comentariu (pe blog sau/şi pe Facebook) prin care vă anunţaţi participarea şi invitaţi cel puţin o prietenă/un prieten să se înscrie la concurs
·        Opţional, mi-ar plăcea să-mi spuneţi unde mergeţi în vacanţă în vara asta


DURATA CONCURS


Aveţi timp să vă înscrieţi de acum şi până pe 24 mai, urmând ca la finalul concursului să aleg prin tragere la sorţi 5 câştigători. Premiile vor fi livrate până la finalul lunii iunie.


UPDATE

Cu scuzele de rigoare, dar cu promisiunea ca am luat in calcul si inscrierile venite dupa data limita afisata initial, aflati ca norocosii concursului Gerovital sunt:

1. Daniela Dodoi
2. Maria Maru
3. Andreea Sirba
4. Constantin Roxana
5. Dinu Ecaterina
Avramescu Evelina Mihaela spunea...

particip Stephanie Stef, Padureanu Tatiana as dori sa imi petrec vacanta in Grecia, dar asta numai in vise poate ajung acolo

Rodica Granpier spunea...

Particip cu drag si o invit pe @naty moon sa participe si ea <3 .Imi doresc sa merg in vacanta la fiica mea in Anglia anul acesta <3

Anonim spunea...

Facebook Ghimpu Elena
particip cu drag. O invit pe @olguta ivona ungureanu sa participe si ea. Avem un bebelus mic si ne-ar fi greu sa plecam in concediu anul acesta, dar cateva zile tot vom ajunge la mare si la munte.

Cristina spunea...

FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10206918528901261
In vara aceasta mergem la Costinesti, in gasca.

Paula Paullina spunea...

Particip si o invit si pe Catalina Paun sa participe. Mi-ar placea sa merg cateva zile la munte cu familia mea

Patrulescu Carla spunea...

particip

Anonim spunea...

Tania Dumitrache anul acesta voi petrece vacanta la Mamaia. Gabriela Matei

Gabriela Balasa Matei spunea...

Particip si o invit pe @Moc Anda Gabriela. In vacanta voi pleca la mare

gabriela spunea...

particip doresc sa o invit pe @adriana lautarescu sa participe!voi pleca 5 zile la mare peste 1 luna

Pusa Raisa spunea...

Particip invit pe Macrina Bleontu, Bala Cristina , anul acesta intentionez sa merg in Grecia-Rodos . Multumim pentru concurs !

GemBird spunea...

la mare

GemBird spunea...

particip cu Visan Oana . in acest an merg la mare .

Unknown spunea...

Buna! particip
invit pe Adina Roz
Mi-ar placea sa merg cateva zile la mare

Unknown spunea...

Particip si o invit si pe Flory Sela sa mergem in Delta Dunarii .

Unknown spunea...

Particip invit pe Chesnoiu Elena Andree ,anul acesta vreau sa merg la MARE .

Unknown spunea...

Multumesc , imi vor prinde foarte bine, acum la inceput de sezon. Pupici!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search