duminică, 15 mai 2016

Vopseaua vegana la femeile insarcinate – 100% sigura pentru sanatatea bebelusului


Cand vine vorba de produse de infrumusetare, efectele ingredientelor pe care le contin pot fi mai daunatoare pentru piele decat ne putem imagina. Industria cosmeticelor utilizeaza mii de substante chimice sintetice in produsele sale, in absolut toate, de la ruj la sampon si vopsea de par. Multe din aceste substante sunt folosite in industria chimica pentru curatarea aparatelor de uz industrial, de la inhibatori la vaseline. Un lucru este unanim acceptat: este imposibil ca o substanta scursa dintr-un utilaj pe podeaua unui garaj tehnic sa fie benefica la nivelul pielii omului.



Pentru ca populatia este in continua crestere existand riscul suprapopularii pana in anul 2050, includerea de subtante obtinute sintetic in cele mai mult produse cosmetice a fost acceptata, cel mai probabil ca un instrument de control. Astfel, odata ce substante netestate dermatologic au fost incluse in produse cosmetice pentru femei, precum antiperspirante sau creme pentru epilat, incidenta cancerului de san a crescut considerabil.

Frumusetea nu inseamna a ne pune in pericol sanatatea, cu atat mai mult cu cat exista responsabilitate si pentru bebelusi. Acum industria cosmetica organica protectiva ne permite sa nu mai facem sacrificii atunci cand ne dorim un aspect ingrijit. Adevarata frumusete este doar cea naturala, de aceea am creat noul concept de abordare protectiva a ingrijirii, inclusiv pentru uz profesional, cu produse la cel mai inalt nivel de calitate, certificate cu Ecocert si USDA Organic, standardele de referinta in garantia calitatii. Alternativele protective de infrumusetare, cu impact favorabil asupra sanatatii noastre si ecosustenabile reprezinta viitorul in industria frumusetii. Vopseaua vegana nu contine hormoni, amoniac si toxine, prin urmare bebelusul este din start protejat”, explica Aurelia Dumitru, director general GWS Organic Beauty Center. 







Cum actioneaza vopseaua organica?

Vopseaua organica deschide cuticula bland cu un complex aminoorganic in timp ce vitaminele si antioxidantii ajuta la mentinerea culorii pe termen lung. Este vorba despre un ritual de tratament cu hidratare avansata incepand cu detoxifierea si purificarea scalpului, urmata de efectul de restructurare a aminoacizilor din proteina de orez si regenerare cu extractul din sambure de strugure, uleiul de argan pur certificat, uleiul de masline si din floarea soarelui. In compozitia vopselei organice nu exista saruri, prin urmare parul nu se va degrada, din contra va fi elastic gratie efectului proteinei de orez.

„Ce isi poate dori mai mult clienta, dar si stilistul decat protectie maxima (fara amoniac, fara PPD sau resorcinol), acoperire perfecta a parului alb, mentinerea culorii pe termen lung (antioxidantii organici din formula stopeaza oxidarea si radicalii liberi), hidratarea avansata (NMH factor natural de hidratare cu ingrediente vegane), deschiderea blanda a cuticulei cu complexul aminoorganic, restructurarea parului cu aminoacizi fara gluten din proteina de orez, ingrijire, curatare si tratament cu produse certificate GREEN SALON. Pentru a acoperi toate necesitatile celor interesati sa se protejeze oferim pe langa gama organica de colorare si ingrijire pentru uz profesional in saloane Mastey si Natulique si gama de colorare pentru acasa Naturigin”, explica Aurelia Dumitru, director general GWS Organic Beauty Center.

 



Care sunt substantele nocive pentru sanatatea mamei?

Ftilatii – substante chimice urat mirositoare care afecteaza sistemul endocrin. Studiile chimice arata ca fetitele predispuse la inhalarea ftilatilor se confrunta cu dezvoltarea precoce, un factor de risc pentru cancer mamar.
Triclosan – numit si pesticid, afecteaza functia tiroidei precum si hormonii care regleaza metabolismul, avand de asemenea, un impact nefavorabil asupra sanatatii sanilor.
1,4 dioxan – nu este listat de cele mai multe ori pe etichetele vopselurilor, fiind un derivat din petrol. Intalnit de cele mai multe ori in compozita vopselurilor de tip sampon, fiind clasat drept factor cancerigen.
Oxid de etilena – este un sterilizator folosit pentru igiena ustensilelor medicale, fiind unul din cele aproximativ 50 de substante chimice ce provoaca anomalii la nivelul sanilor, pana la nivel de cancer.
Hidrocarburile aromatice – sunt obtinute din carbune, titei si benzina, cu impact nefavorabil asupra cancerului mamar.
Extract de placenta – cel mai adesea derivata in surse animele sau chiar umane, continand de cele mai multe ori o cantitate insemnata de progesteron.
Plumb – un metal greu ce intra in compozitia vopselurilor de consum general, aceasta neurotoxina are impact major nefavorabil asupra abilitatilor de vorbire si de comportament. La femeile insarcinate poate chiar provoca avortul spontan. 





Prin urmare, substantele toxice precum P-fenilendiamina (PPT), resorcina, amoniac, sulfati sunt daunatoare pentru organism, supundandu-l la procese de aparate intense, resorcina fiind una din cauzele pierderilor de sarcina si chiar a dereglarilor homonale. Un prim pas in a identifica o vopsea nociva este culoarea – cea inchisa este mai agresiva decat cea deschisa.

Vopseaua vegana ramane preferata mamicilor gratie tehnologiilor nou folosite in obtinerea culorilor si a ingredientelor folosite, fiind un produs sigur si calitativ pentru sanatatea mamei si a fatului.

Academia GWS Organic Beauty Center distribuie in Romania brandurile organice pentru ingrijire profesionala certificate Ecocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, ce fac parte din conceptul de Frumusete Organica Certificata. Pentru mai multe informatii vizitati www.gwsconcept.ro

Global Wellness System
Str. Economu Cezarescu, nr. 31B, Sector 6, 060757, Bucuresti.
Tel/Fax: +4(0)31 226.12.00
www.gwsconcept.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search