joi, 26 mai 2016

Happy birthday, Sungate!



Andreea Marin, Corina, Anda Adam si Adelina Pestritu s-au numarat printre vedetele care au participat aseara la evenimentul aniversar al salonului Sungate Solarium Studio. Vedetele si-au facut aparitia la acest eveniment afisand un look nou cu care au impresionat audienta.


Andreea Marin a optat pentru o tinuta all black compusa din rochie din catifea si un sacou in stil militar, purtand o noua coafura asimetrica. Vedeta a scurtat si mai mult o zona laterala, filand doar putin varfurile din partea opusa.

Anda Adam a adoptat o coafura stil wet-look. Artista a renuntat la buclele lungi cu care si-a obisnuit fanii si si-a aplicat pe par un gel cu efect umed, lasandu-si podoaba capilara pe spate. Anda a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare supradimensionati, model pe care vedetele internationale, inclusiv Kim Kardashian, il poarta.



Corina a punctat o aparitie excentrica si conceptuala la aniversarea Sungate Solarium Studio. Cantareata a imbracat o rochie creata de Roksanda Ilincic, cu aplicatii manuale. Artista si-a accesorizat tinuta cu o pereche de botine cu tinte Marc Jacobs. Roksanda Ilincic se numara acum printre cei mai apeciati designeri din lume, celebritati precum Ema Stone, Olivia Wilde, Zoe Saldana sau Cate Blanchett imbracand creatiile sale.



Adelina Pestritu a renuntat la coafurile voluminoase in favoarea uneia de inspiratie flamenco. Vedeta a demonstrat cum se poate realiza cararea perfecta, avand parul strans la spate, o alegere stilistica ce scoate in evidenta trasaturile fetei si machiajul impecabil. Adelina a completat look-ul cu o tinuta roz delicata si eleganta.


La evenimentul aniversar Sungate – 4 ani, organizat de ADPM PR si prezentat de Andreea Marin, au mai participat persoane publice precum Carmen Negoita, Ellie White, Sonia Argint Ionescu, Adina Buzatu, Diana Munteanu, Diana Bart, Maria Radu, Ilinca Obadescu, Florentina Opris, Vica Blochina, Oana Roman, Oana Turcu si Cristi Brancu.

Invitatii au fost intampinati de managerii Sungate, Alexandra Dumitru si Florenta Amalia Sandulescu, si au luat parte la o petrecere cu tematica estivala in cadrul careia, pe acorduri de pian si saxofon, s-a derulat si o prezentare de tentinte in coafura bridal cu influente rusesti, coafuri realizate de specialistii Sungate cu ajutorul accesoriilor handmade by Lilia Caraush.

Sungate s-a lansat in anul 2012 ca si studio de bronzare, dezvoltandu-se pe parcurs ca si salon ce ofera servicii de coafor, extensii din par natural, make-up, cosmetica, precum tratamente cu caviar sau diamant, epilare definitiva laser, montare gene fir cu fir, extensii de gene tehnica japoneza.

Din anul 2013, Sungate Solarium Studio este ambasador al celor mai exclusiviste branduri de extensii din par natural din lume.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search