miercuri, 25 mai 2016

Iata colectia Bridal by Hannami, dedicata mireselor moderne si sofisticate!






Intr-o interpretare cu totul versatila si stilata, brandul de pantofi luxury Hannami Shoes exploreaza in aceasta vara un segment nou pe piata, prin lansarea colectiei Bridal, dedicata mireselor moderne si sofisticate. Colectia capsula mizeaza pe o reinventare pretioasa, dar subtila, a stilului clasic, oferind garantia confortului si a calitatii prin calapoade cu o structura deosebit de stabila si confortabila.



„Intrarea noastra pe acest nou segment de piata a fost gandita astfel incat sa cream piese clasice, stylish si in acelasi timp comode. De aceea, am optat pentru calapoade cu inclinatii lejere, dar care sa permita asocierea cu tocuri stiletto sexy, de 10 centimetri. De asemenea, am mizat destul de mult si pe versatilitate, caci mireasa careia noi ne adresam este in general inovatoare si nonconformista, fapt pentru care va dori sa reintegreze sandalele de nunta si in alte tinute precum cele casual, elegante sau chiar office”, precizeaza Raluca Jipa, owner Hannami.

De la modele exclusive, din piele naturala camoscio, in tonuri nude, cu decoratiuni din cristal, pana la cele minimaliste in nuante metalizate de auriu sau argintiu, sandalele si pantofii din colectia Bridal by Hannami pot accesoriza in mod armonios si elegant o rochie de mireasa sofisticata sau pot deveni piese statement in look-ul de mireasa.

In aceeasi masura, miresele indraznete pot opta pentru o pereche de sandale verzi extravagante, cu toc stiletto auriu, in ton cu un detaliu de pe rochie, cu buchetul de mireasa sau cu cravata mirelui. De asemenea, pentru un look ultra modern, care sa se alinieze tendintelor din 2016, mireselor li se ofera si varianta sandalelor in nuante de albastru – seren.

Colectia Bridal by Hannami cuprinde noua perechi de sandale si pantofi de lux, lucrati integral din piele naturala si cu preturi cuprinse intre 550 si 800 lei. Toate modele propuse pot fi realizate pe comanda, dupa masuratorile piciorului si in functie de preferintele viitoarei mirese in ceea ce priveste materialul, culoarea, tocul sau accesoriile.

Produsele din colectia Bridal sunt disponibile pe shop-ul online 
sau 
pe pagina de Facebook 

Pentru consultanta si personalizare, viitoarele mirese isi pot face o programare la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr.2.




***

Hannami Shoes este un brand romanesc de incaltamine de lux, ce se adreseaza femeilor cosmopolite puternice si rafinate. Folosind cele mai fine si rezistente materiale, din piele naturala, de la prestigiosi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirma prin calitatea produselor lucrate manual, in editii limitate de lux. Misiunea boutique-ului se contureaza in jurul dorintei de a oferi femeilor o experienta deosebit de placuta prin customizarea unor accesorii versatile si unice.


***





***





***











Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search