luni, 11 iulie 2016

beauty news BIODERMA: sprayul Photoderm MAX pentru protectie solara maximaBIODERMA lansează o nouă generație de fotoprotecție: aplicare FĂRĂ ÎNTINDERE. Photoderm MAX Brume SPF 50+ oferă o fotoprotecție foarte înaltă, se aplică din orice poziție, nu necesită întindere, este ideal pentru activitățile sportive, are un efect revigorant și este 100% transparent.
Adevărul biologic

Soarele este vital pentru sănătatea și starea noastră de bine. Dar, protecția noastră naturală nu este suficientă pentru a permite pielii noastre să lupte împotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renunțăm să mai folosim fotoprotecție atunci când ne gândim că mâinile vor rămâne lipicioase sau că nisipul se va lipi de piele.


Răspunsul biologic

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii împotriva soarelui. 
Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare. 
Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umedă, este foarte rezistent la apă și ideal pentru activitățile sportive. 
Are un efect revigorant și este 100% transparent. 
Pielea este protejată atât în interior, cât și în exterior. Într-un mod durabil.Preț recomandat în farmacii:

Photoderm MAX Brume SPF 50+ - 86 RON

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search