marți, 12 iulie 2016

Incearca #DietaGerlinea pentru o silueta care intoarce priviri pe plaja!


Gata de vacanţă? Tu – da. Dar silueta ta?! Ei bine, Gerlinea, lider european în managementul greutătii corporale, cu peste 20 de ani de experientă, te încântă şi vara aceasta cu un program eficient si cu solutii sănătoase pentru controlul greutătii. Noutăţile ce completează gama variată de produse si o promotie cu premii de 8.500 de lei te indeamnă să te bucuri din plin de vară si de vacantă!

 

RACORESTE-TE CU NOILE SUBSTITUTE DE MASĂ GERLINEA! 


Pentru sezonul estival, Gerlinea iti propune gusturi noi si răcoritoare in gama de substitute de masă: shake-urile proteice gata de băut, Fructe Exotice si Cafe Frappe, dar şi batoanele de slăbit Gerlinea cu cereale, caise si ciocolată.
Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia lor sigură este, de altfel, reglementatã de legi europene, iar efectul lor are sustinerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine pentru scăderea in greutate si mentinerea greutătii.

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, înlocuieşte 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masă Gerlinea. De asemenea, dacă ai facut excese culinare in weekend sau in concediu, adoptă pentru 2-3 zile o dietă hipocalorică, inlocuind 1-2 mese cu substitutele de masa Gerlinea. 



BATOANE DE CEREALE-CAISE-CIOCOLATA, 186g

INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTAŢII

format 3 mese (6 batoane)

Pret recomandat: 19,60 lei




În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnica a unei mese cu batoanele dietetice Gerlinéa îţi permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.

Descoperă gustul răcoritor, de vară, al caiselor in aceste delicioase batoane de cereale crocante, pe pat de ciocolata cu lapte, imbogatită cu bucăti de migdale. Cu un continut ridicat de fibre, 12 vitamine si 11 minerale, 2 batoane cu cereale si caise Gerlinea reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal. O solutie oricand la indemană pentru micul dejun, alături de un iaurt natural, fără grăsimi sau de o băutură fără zahăr. Inteligent, nu?! 






SHAKE HIPERPROTEIC, 330ml
INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTAŢII
format 1 masa
 Pret recomandat - 11,40 lei









Răcoreşte-te în zilele caniculare cu noile shake-uri cremoase si sătioase de la Gerlinea. Fie că alegi varianta cu mango si ananas Fructe Exotice, fie că optezi pentru Cafe Frappe, shake-urile Gerlinea sunt un înlocuitor de masă hipocaloric si hiperproteic, uşor de luat cu tine la serviciu ori la plaja.






Trucul Gerlinea: adaugă 2 cuburi de gheată, pentru un plus de prospetime cu care să infrunti canicula! 
Bogate in proteine - esenţiale pentru menţinerea masei musculare -, cu 10 vitamine, 9 minerale si doar 245kcal, noile băuturi Gerlinea cu Fructe Exotice sau Café Frappe reprezintă un mod savuros, inteligent şi accesibil pentru o siluetă de învidiat, întreaga vară. 






CÂŞTIGĂ O SILUETĂ DE SELFIE, CU GERLINEA!

Pană pe 18 septembrie, orice produs Gerlinea cumpărat iti poate aduce o silueta demna de selfie si zeci de premii: 3 telefoane - smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care să le foloseşti pentru cumpărături sănătoase de pe www.nutrivita.ro. 
Extragerea şi anunţarea câştigătorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poti participa? Înscrie numărul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro si pe facebook GerlineaRomania prin aplicatia Gerlinea – Castigă o siluetă de selfie. Si poţi fi chiar tu câştigătoarea unui premiu care te pregăteşte pentru cele mai reuşite selfie-uri din 2016.

Gerlinea te ajută să îţi controlezi greutatea în mod simplu, flexibil, sănătos, zi de zi. 
Află toate noutăţile, promoţiile şi surprizele pe care Gerlinea ţi le-a pregătit, online, pe www.gerlinea.ro şi pe facebook.com/GerlineaRomania.

Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile în lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice, in magazine naturiste, in farmacii, in cluburi de fitness si online pe shop-ul oficial  - click AICI .





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search