duminică, 17 iulie 2016

Iata programul de recuperare urmat de draga de Bianca Poptean, dupa mastectomia bilaterala!




In luna decembrie a anului trecut, jurnalista Bianca Poptean a trecut prin cel mai dificil moment din viata sa. „Am facut o operatie radicala, o mastectomie bilaterala urmata de reconstructie de san, pentru a indeparta orice suspiciune de aparitie a unui cancer la san. Mai ales ca am trait un astfel de cosmar alaturi de mama mea", scrie Bianca pe blogul sau, ce ii poara numele. Pentru ca nu a vrut ca nodulii descoperiti sa se transforme treptat in cancer, Bianca a facut o operatie de mastectomie bilaterala urmata de reconstructie de san, asigurata de doctor Dragos Zamfirescu, presedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.



La patru luni, dupa efectuarea dificilei interventii chirurgicale, Bianca Poptean a inceput un program complex de recuperare in cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System din Bucuresti, care se va intinde pe o perioada de mai multe luni. Echipa de specialisti, intre care se regasesc dr Cristina Popescu, medic geriatru cu competenta in medicina integrativa, inginer chimist Aurelia Dumitru Managerul Centrului si kinetoterapeutii Valentin Ghinea si Miki Timpau-Cristinoiu, ii asigura Biancai un protocol terapeutic personalizat pentru recuperarea, preventia si mentinerea sanatatii.

Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa, Global Wellness System aduce in Romania un nou concept de abordare in preventia si tratamentul oricarei afectiuni fiind un centru model de evaluare holistica, dar si stiintifica a pacientilor prin extinderea conceptului de sanatate dincolo de limitele corpului fizic, luand in calcul intreaga persoana (corp, minte, suflet, emotional, energetic, spiritual factori externi, misiune personala).

Noi suntem mai mult decat corp, suntem minte, corp si suflet si avem o interconexiune cu ecosistemul din care facem parte. Poate ca stilul de viata modern ne-a indepartat de starea de bine prin faptul ca ne-am indepartat de natura. Atunci cand ne confruntam cu o experienta, aceasta exista in interiorul nostru pe toate planurile si atunci, pentru un proces de vindecare complet trebuie sa actionezi pe toate aceste planuri simultan. Medicina integrativa imbina medicina clasica cu metodele complementare si astfel oferim ajutor atat pacientului, cat si familiei. Toate metodele pe care le folosim sunt produse, tehnologii si terapii de ultima generatie, pentru care exista o dovada de calitate stiintifica ridicata, de siguranta si eficienta”, explica Aurelia Dumitru, Manager in cadrul Global Wellness System.

Astfel, in cadrul consultatiilor, pacientii au acces la urmatoarele teme de interes: 
  • alimentatie personalizata, 
  • stil de viata, 
  • metode de control al stresului si relaxare, 
  • reprogramare mentala, 
  • tehnici de eliberare emotionala, 
  • intelegere si constientizare a cauzelor aparitiei bolii, 
  • informatii privind detoxifierea, 
  • corectia deficitelor energetice, 
  • revitalizare, 
  • echilibrarea greutatii corporale, 
  • eliberarea de dependente, 
  • reducerea si eliminarea inflamatiilor si a durerii, 
  • drenajul sistemului limfatic, 
  • imbunatatirea circulatiei periferice, 
  • corectia tuturor dezechilibrelor si a dizarmoniilor din planul psiho-emotional. 
Se doreste apropierea cat mai mult de pacient si intelegerea nevoilor acestuia, astfel ca fiecare va primi un protocol personalizat din partea specialistilor Global Wellness System.

Protocol personalizat cu terapii de medicina integrativa
In cazul Biancai Poptean, Centrul de Medicina Integrativa Global Wellness System a facut o evaluare completa a starii sale de sanatate prin metode neinvazive, dupa care i s-au recomandat protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, inovative, de cea mai buna calitate. Avem grija sa ii asiguram Biancai inclusiv frumusete si sanatate deopotriva cu produse organice profesionale certificate avand la baza cele mai protective formule de colorare si ingrijire, cele mai evoluate tehnologii si servicii pentru recuperarea rapida a oricarui tip de durere sau inflamatie si terapii impotriva stresului cu dispozitive terapeutice avansate.

„Centrul nostru a fost infiintat in anul 2014 ca fiind o necesitate a medicinei modern integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al dereglarii/ bolii/ simptomatologiei. Asa cum ne spune si Hippocrates, ne adresam celor care sunt dispusi sa faca schimbari in viata lor, misiunea noastra fiind aceea de a va ajuta! Ne adresam persoanelor cu probleme de sanatate, care urmeaza deja un tratament, fie el alopat sau alternativ, celor care, desi au probleme de sanatate, nu urmeaza nici un tratament pentru ca nu au gasit inca tratamentul potrivit pentru ei, dar si persoanelor sanatoase care muncesc 8-10-12 ore/zi si care au nevoie de un suport energetic pentru a face fata solicitarilor. Ne adresam tuturor persoanelor, de orice varsta sau sex, care isi doresc sa se recupereze sau sa previna. Stim cu totii ca e mai usor sa prevenim decat sa vindecam. Iar cand preventia vine la pachet cu momente de relaxare, cu proceduri neinvazive si cu produse organice e cu atat mai usor si placut, in acelasi timp”, a aratat Aurelia Dumitru, fondatorul Centrului de Frumusete Organica, Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System.

Protocoalele urmate de Bianca Poptean in cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System au avut la baza:
  •  scanarea multidimensionala cu dispozitivul Matrix Drops Computer 
  • si dispozitivul Acugraf pentru evaluarea si documentarea starii energetice a meridianelor, 
  • urmate de terapiile cu tehnologiile Nanopulse Papimi, Immunotic, Safe Laser,
  • combinate cu sedinte de drenaj limfatic si reflexoterapie,
  • protocoale completate de dieta ketogenica personalizata pe baza testului de intoleranta alimentara ImuPro300, 
  • detoxifiere pe baza de acizi humici si fulvici, 
  • remineralizare cu Biocean –Plasma Quinton, 
  • iar ca terapie ambulatorie Bianca va folosi pe termen lung plasturii energetici Power Strips pentru terapia durerii, 
  • regenerare celulara, 
  • detoxifiere prin absorbtia transdermica a fitoplanctonului marin, germaniului si a ginsengului rosu coreean. 
  • Terapia Alpha Sphere o va ajuta pe Bianca sa-si armonizeze corpul, mintea si sufletul, alte beneficii imediate fiind efectele de relaxare si biostimulare, reducerea stresului, ancietatii, relaxarea profunda, reincarcare energetica, cresterea creativitatii.




In ceea ce priveste frumusetea, Academia GWS Organic Beauty Center, parte a Conceptului Global Wellness System, ofera un Concept Nou de Ingrijire si Infrumusetare pe piata de Beauty din Romania cu cele mai protective Formule Profesionale de Colorare, Ingrijire si Tratamente pe baza de produse organice profesioanale organice certificate cu Ecocert, USDA Organic si Green Salon, care ne ofera garantia calitatii si a protectiei. La baza conceptului de tratament personalizat sta cu prioritate diagnosticarea scalpului si a firului de par cu microcamera Dino Lite in baza careia se personalizeaza ingrijirea dar si colorarea potrivita.

Recomandam vopseaua Vegana Mastey de Paris daca firul de par este deshidratat, a suferit supraprocesari agresive precum decolorarea sau colorari chimice cu oxidanti inalti, fiind un ritual de tratament prin colorare, hidratarea avansata, luciul si culorile cu reflex natural fiind beneficiile majore! In cazul unui par fin, fara volum, subtiat din cauza colorarilor succesive, este recomandat Natulique, un sistem de colorare cu 98,02 % ingrediente organice care ofera corpolenta, volum si lifting firului de par, luciul si reflexul natural fiind de asemenea beneficii care fac diferenta intre un sistem de colorare chimic si unul organic. Ambele sisteme de colorare au la baza formule protective fara amoniac, fara ppd si resorcinol, ingrediente organice certificate pe baza de vitamine si antioxidanti, un sistem de oxidare controlat, un factor natural de hidratare vegan fiind posibile peste 100 de tonuri cu luciu si reflex natural”, adauga Aurelia Dumitru.





Conceptul ofera si primele tratamente organice de cosmetica capilara ci formule protective: indreptare permanenta, indreptare cu volum ondulare permanenta digitala, hidratare si reconstructie activa pe termen lung. Formule fara amoniac, fara PPD, fara Resorcinol, fara Sulfati, fara formaldehida sau alti conservanti care genereaza formaldehide.
Academia GWS Organic Beauty Center va invita la achizitii responsabile cu impact favorabil asupra sanatatii dar si a mediului, la un stil de viata sanatos si ecosustenabil.

Intregul fimulet poate fi vizualizat AICI

Global Wellness System SRL
Str. Economu Cezarescu nr. 31B,sector 6, cod 060757, Bucuresti
Tel: +4031-226-1200 ; +0753-315-096
Email: office@gwsconcept.ro;
www.gwsconcept.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search