joi, 14 iulie 2016

Sublime Maison de Beauté a inaugurat locatia din Bulevardul Unirii 71

 Sublime Maison de Beauté a sărbătorit inaugurarea locației din Bulevardul Unirii 71 in cadrul unui eveniment special la care au participat jurnaliști, bloggeri și vedete, printre care actrița Eugenia Șerban, Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, Simona Țăranu și Ana Barbu de la Digi 24, cântăreața și actrița Bianca Dragomir și Alexandra Calafeteanu, fashion designer.






În timpul evenimentului, invitații au participat la sesiuni de beauty, au testat produsele profesionale de la Bruno Vassari by Beauty One, care se regăsesc în camera de cosmetică “a casei de înfrumusețare” și au admirat colecția romantică de pantofi de la Diane Marie Studio.

Sublime Maison de Beauté este o “casă de înfrumusețare” cu aer parizian. Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage combinate cu glam-ul modern, Sublime Maison de Beauté a luat naștere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de înfrumusețare, în care clientului i se oferă o adevărată experiență de frumusețe, atenție și relaxare.



La Sublime te simți ca în livingul celei mai bune prietene, iar din partea casei găsești mereu o cafea bună sau un ceai cald, iar ritmurile de lounge din surdină asigură un răsfăț sublim în timpul ședințelor de beauty: manichiură/pedichiură, coafor, cosmetică, tratamente faciale, extensii de gene, make-up profesional și barber shop. 

Din această lună, Sublime Maison de Beauté și-a redeschis porțile pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din București, pe Bulevardul Unirii, la numărul 71, în apropiere de Piața Alba Iulia, într-o zonă mult mai accesibilă clienților, cu mai multe spații de parcare. Ca și noutate, în noua locație Sublime clienții vor beneficia de un stilist profesional, care le va divulga secrete de stil și îi va îndruma să facă alegerea perfectă.

Partenerii evenimentului: Sunday PR, Beauty One, Diane Marie Studio.














Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search