joi, 14 iulie 2016

Noreva Noresun Gradual UV SPF50: protectie solara inovatoare pentru un bronz sanatos




Vara aceasta se poarta bronzul de culoarea mierii, auriu, natural, dar mai ales sanatos. Optimashop.ro dezvaluie cea mai avansata crema foto-protectoare din segmentul dermato-cosmetic - Noresun Gradual UV SPF 50 a renumitelor laboratoare franceze Noreva – ce garanteaza un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale, chiar si in conditiile unei expuneri prelungite la radiatii solare de intensitate ridicata. Bun venit in era bronzarii inteligente, adaptative si 100% sigure!


Fiecare femeie isi doreste sa obtina un bronz uniform si stralucitor intr-un timp cat mai scurt, insa de cele mai multe ori statul excesiv la soare cu o protectie mica, insuficienta, poate avea consecinte dintre cele mai grave, atat imediate cat si pe termen lung: 
de la arsuri ale pielii si pete maronii, fotoimbatranire prematura si ridare accentuata, pana la modificari in ADN-ul celular si dereglari ale sistemului imunitar ce favorizeaza dezvoltarea diferitelor tipuri de melanoame, inclusiv a celor de natura maligna. 

Efectele nocive pot aparea in timp cunoscut fiind faptul ca efectele razelor solare este unul cumulat (inglobeaza si expunerile din anii precedenti). In ultimii ani, laboratoarele de cercetare ale marcilor de prestigiu, si-au concentrat eforturile in vederea punerii la punct a unor formule care sa protejeze eficient pielea si care mai presus de toate sa ofere un bronz de CALITATE – omogen, sanatos si durabil. 




Noua inovatie in materie de fotoprotectie: filtre solare adaptabile 


Noua generatie de creme foto-protectoare dezvoltata de echipa de medici dermatologi, chimisti si biologi a Laboratoarelor Noreva din Paris, reuseste sa imprime o noua definitie conceptului de “bronzare in siguranta”, ridicand stacheta la un nivel superior de performanta.
A modifica obiceiurile comportamentele deja instalate ale clientilor este o misiune de durata.
In schimb, a le oferi o solutie “smart” care sa preintampine pericolele cauzate de efectele radiatiilor UV, constituie un deziderat mult mai realist.

Acestea au fost premisele pe care specialistii Noreva le-au avut in vedere in momentul in care au demarat cercetarile pentru conceperea gamei Noresun, o inovatie absoluta in domeniul produselor dedicate protectiei solare prin utilizarea unui complex foto-protector unic cu proprietati adaptative intensitatii razelor UV. 
Noresun este prima formula inovatoare de protectie solara capabila sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV si sa protejeze in mod optim pielea, indiferent de intensitatea razelor solare!




Noresun Gradual UV SPF 50: cea mai eficienta si sigura protectie solara

Crema Noresun Gradual UV SPF 50 are la baza un complex fotoprotector patentat, unic si ultra-performant – MELAN-OX 24 (asocierea dintre un anti-oxidant puternic si o peptida). 
Odata aplicat la nivelul pielii MELAN-OX-ul functioneaza ca un scut impotriva razelor UV: raza UV ce intalneste oglinda (Melan-Ox) se reflecta, plecand imediat inapoi in mediul din care a venit, deci nu ataca celulele nici la suprafata nici in profunzime. 
Acest lucru se intampla cand soarele este intens. Cand intensitatea soarelui este mai scazuta Melan-ox actioneaza in interior contribuind semnificativ la refacerea celulara, protejarea ADN-ului si stimularea regenerarii celulare pentru o protectie solara inteligenta.

Mai mult decat atat, spre deosebire de produsele clasice destinate protectiei UV, datorita complexului fotoprotector Melan-ox continut de produsele Noresun Gradual UV SPF 50 si SPF 50+, procentajul amestecului de filtre se reduce semnificativ. Putem astfel beneficia de o mai buna stabilitate si toleranta a fotoprotectiei in timpul desfasurarii activitatilor in aer liber (scuba-diving, inot, tenis, jogging etc) si de prelungirea perioadei intre aplicari (efectul este garantat intre doua sesiuni de inot de cate 20 de minute, nemaifiind necesara reaplicarea cremei de fiecare data cand se revine la sezlong).

Avand o textura fluida, non-lipicioasa si care nu lasa urme albe inestetice pe piele, crema Noreva Noresun Gradual UV SPF 50 este rapid absorbita in epiderma, agentii hidratanti continuti protejand echilibrul hidric al pielii si contribuind la mentinerea bronzului pe toata perioada sezonului estival. 
Gratie tolerantei ridicate si a lipsei din compozitie a parabenilor si a substantelor cu potential iritativ, Noreva Noresun Gradual UV SPF 50 este ideala atat pentru pielea adultilor (in special tenul foarte deschis la culoare) cat si pentru cea a copiilor. 


Gama Noreva Noresun este completata de Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+ si de Lotiunea Noresun Gradual UV SPF 30 (adulti si copii, fotoprotectie cosmetica) destinata pielii inchise la culoare sau deja bronzate.

Produsele Noreva Noresun sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si se regasesc in e-shop-ul www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobantilor 111 – 113) si in farmaciile partenere.


Preturi Noreva Noresun Gradual UV:

· Crema de fata Noresun Gradual UV SPF 50+ - 46 lei

· Lotiune Noresun Gradual UV SPF 30 – 42 lei

· Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+ - 48 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search