miercuri, 10 august 2016

ASTOR lanseaza rujul Perfect Stay Fabulous All-In-One cu primer integrat



Ca răspuns la apelul femeilor care nu vor să facă niciun compromis, Astor lansează pe piaţă primul său ruj cu beneficii multiple: Perfect Stay Fabulos All-In-One. Formula de neegalat creează echilibrul perfect între culoare intensă, hidratare, confort pe parcursul întregii zile şi rezistenţă de lungă durată. În plus, primerul integrat ajută la catifelarea buzelor şi reduce aspectul liniilor inestetice, prevenind decolorarea şi estomparea. Este un ruj all-in-one în 14 nuanţe uimitoare care asigură buze perfecte!



Astor a întrebat mai mult femei ce îşi doresc de la rujul perfect, iar răspunsurile au scos la iveală că încă au nemulțumiri cu privire la acest produs esențial pentru rutina de beauty. Niciun produs nu a oferit o echilibrare între culoare, confort/hidratere şi rezistenţă. 

Astor, unul dintre liderii produselor pentru buze încă din 1952, a decis să accepte provocarea de a crea o formulă fabuloasă pentru rujuri, răspunzand nevoilor multiple ale femeilor. 

Astor ştie că un ruj deosebit într-o culoare perfectă este crucial pentru a face o femeie să se simtă fabulos.


Culoare de impact: Pigmenţii îmbunătăţiţi au o suprafaţă tratată pentru o dispersie optimă a culorii, o acoperire intensă şi o culoare vibrantă, care rezistă pentru mai mult timp. Formula pentru strălucire şi polimerii pentru rezistenţă, utilizaţi în rujurile tradiţionale şi cele rezistente la transfer, se îmbină perfect într-o rețea flexibilă care păstrează intensitatea culorii, prevenind decolorarea, în timp ce pudra minerală estompează liniile verticale. Emolienţii volatili fixează o culoare intensă, de lungă durată şi asigură un finish luminos.


Hidratarea imediată: Mergand mai departe de proprietățile altor rujuri de buze, Perfect Stay Fabulos All-In-One este bogat în emolienţi cu silicon pentru a oferi cea mai bună îngrijire buzelor tale, hidratându-le intens. Mai mult, conţine vitamina E, cunoscută pentru proprietăţile hidratante, lăsând buzele moi şi catifelate. Într-un studiu clinic, formula inovatoare a crescut nivelul de hidratare a buzelor cu 47%.



Confort pe parcursul întregii zile: Rujul Perfect Stay Fabulous All-In-One are o textură cremoasă care îngrijeşte şi hrăneşte uimitor buzele. Tehnologia inovativă a uleiurilor din componenţă face aplicarea uşoară şi precisă, fără a încărca, sporind gradul de confort. Formula se adaptează perfect, atfel încât te poţi bucura de buze mai moi şi mai catifelate pe parcursul întregii zile.


Rezistenta de lungă durată: Tehnologia ingenioasă Astor combină eficacitatea inovatoare şi performanţele incredibile într-o formulă hibridă care rezistă ore întregi fără a usca buzele. Femeile vor adora modul în care Perfect Stay Fabulos All-In-One alunecă fără efort într-o aplicare perfectă fără a se întinde sau depăși conturul buzelor. De asemenea, nu pătează şi nu se transferă cu ușurință. În plus, are un primer încorporat oferind o bună aderenţă pe buze şi o rezistenţă impecabilă. Conform studiilor clinice, rezistă până la 6 ore.


Rujul Perfect Stay Fabulos All-In-One se lansează în martie 2016, la prețul recomandat de 30 RON.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search