miercuri, 10 august 2016

Descopera MAD LOVE, noul parfum Katy Perry!



Odată cu lansarea celui mai nou parfum al ei, Katy Perry apare ca un Cupidon flirty și jucăuș, care aruncă ștrengar săgeți magice și vrăji ale iubirii asupra tuturor în jurul ei. Excentrică și fresh, poțiunea iubirii este acum irezistibilă. Creând dependență încă din primele clipe, parfumul cu note sexy floral-fructate se deschide cu note suculente de șerbet de mere Pink Lady și căpșuni Mara de Bois, îmbinate perfect cu aroma fresh de grapefruit roz. Notele de mijloc alcătuite din petale de bujor, iasomie catifelată și flori de cerceii doamnei hipnotizează simțurile. Pe lângă acestea, aroma lemnului de cocos, a moscului și a lemnului de santal completează armonios parfumul, oferindu-i o alură senzuală.


Se spune că esența florilor de Cerceii Doamnei purifică și face mai puternică chakra inimii, ajutându-te să ai o atitudine deschisă și receptivă, liniște și chiar invită spiritul iubirii să te învăluie.
Note de vârf: șerbet de mere Pink Lady, căpșuni Mara de Bois, grapefruit roz
Note de mijloc: petale de bujor, iasomie, flori de cerceii doamnei
Note de bază: lemn de santal, mosc și lemn de cocos

Parfumieri: Honorine Blanc & Catherine Selig, Firmenich



Design-ul sticlei se inspiră din cel al unei sticle pentru poțiuni clasice, sferice și este îmbrăcată într-un roz cald, culoarea preferată a lui Cupidon. Săgeata lui Cupidon apare îmbrățișând gâtul sticlei și creează un efect de ansamblu unic.

Pe fața sticlei de parfum stă încrustat un sigiliu în formă de inimă, inspirat de sigiliile de ceară care însoțeau cândva scrisorile de dragoste.

Capacul cu aspect de marmură elegantă oferă un finisaj wow design-ului sticlei și la fel ca orice poveste de dragoste, este unic.

În campania de promovare a parfumului Mad Love, Katy Perry abordează latura sexy și jucăușă a iubirii, fiind surprinsă în rolul unui îngeraș Cupidon. Îmbrăcată într-o capă sexy din pene albe și purtându-și părul într-o culoare atractivă de roz, te hipnotizează din prima secundă cu privirea ei. 
Afișând o atitudine ștrengară și având alături pisica înaripată în același stil unic Cupidon, Katy este pregătită cu arcul și săgeata să arunce o vrajă a flirtului asupra celor din jur...

Preturi

Apă de parfum – 100 ml 167 lei

Apă de parfum – 50 ml 120 lei

Apă de parfum – 30 ml 88 lei

Deodorant natural spray – 75 ml 28 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search