luni, 12 septembrie 2016

beauty news L'Oreal: Color Riche La Palette



Vedeti cat de frumoase sunt?!? Ele, paletele de rujuri Color Riche, 01 Nude si 02 Rouge, de la L'Oreal Paris! Ar trebui sa le aveti si pe buze, sa va convingeti pe deplin ca sunt exact ceea ce va lipseste din portfard. Cremoase, rezistente, parfumate in stilul clasic L'Oreal, pigmentate. Ador ambalajul lor, arata asa pretios, ca o cutie placata cu aur, subtire, eleganta, care ocupa putin loc in geanta si iti ofera prilejul, totodata, de a avea in permanenta la tine 6 rujuri. Sau 12, daca optezi pentru ambele palete.
<--more-->

Paleta 01 Nude contine sase nuante calde de nude, pentru femeile care prefera machiajul clasic, "cumintel", cat mai natural si rujuri care doar accentueaza culoarea naturala a buzelor sau, dimpotriva, situatiile care implica un machiaj puternic al ochilor si, implicit, nuante naturale pentru buze: beige-auriu, beige-rose, piersica, rose-violet, mocha si brun neutru. 

Pe de alta parte, Paleta 02 Rouge este un 6 in 1 al rujului rosu in toate variantele lui, de la tradafiriu, rosu-coral, rubin, rosu-cardinal, burgund si pana la rosu-carmin. 

In ambele variante, culorile sunt intens pigmentate, nu au aparenta de gloss sau de ruj care innoata printre pliurile buzelor. Acopera perfect suprafata lor, se simte catifelat, hidratant, parfumat. Pensula va ajuta pentru o aplicare fara cusur si puteti sta fara griji ca nu veti depasi conturul buzelor!
Paletele cuprind aproximativ toate nuantele care ar trebui sa se regaseasca in trusa de make-up a unei Eve. Aceste doua paletute micute, aurii inlocuiesc un geamantan de rujuri! :)







Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search