miercuri, 14 septembrie 2016

NESCAFÉ Dolce Gusto și will.i.am sărbătoresc reinventarea clasicului prin creativitate



NESCAFÉ® Dolce Gusto®, sistemul premium şi inovativ de băuturi, dă startul campaniei „Creativitatea reinventează clasicul”, al cărei ambasador global este faimosul și multi-premiatul producător muzical will.i.am. Campania aduce în prim plan puterea creativității de a reinventa clasicul atât în industria muzicală, cât și în universul cafelei.
“Doar prin creativitate poți reinventa clasicul” - will.i.am

Iubitorii de cafea își doresc să trăiască experiența perfectă oferită de o cafea de calitate. Astfel, NESCAFÉ® Dolce Gusto® îi ajută să experimenteze o cafea desăvârșită, care depășește convenționalul.

Pentru a arăta modalitatea în care, cu ajutorul creativității, clasicul poate fi reinventat când vine vorba de muzică și de cafea, NESCAFÉ® Dolce Gusto® va lansa un video în care îl vei descoperi pe superstarul internațional will.i.am creând propria variantă de melodie, pornind de la hit-ul clasic al lui Otis Redding ”(Sittin' On) The Dock of the Bay”


De asemenea, vei putea vedea cum NESCAFÉ® Dolce Gusto® transformă o cană de cafea clasică într-o experienţă perfectă şi impresionantă.

Acest parteneriat este pentru will.i.am o asociere naturală – “Am ales să colaborez cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® deoarece în centrul campaniei se află explorarea creativităţii, o parte importantă a activităţii mele. NESCAFÉ® Dolce Gusto® garantează producerea unei cafele savuroase şi de calitate, aşa cum şi eu garantez realizarea unor piese muzicale de înaltă calitate.”

Începând cu 1 septembrie, vei putea urmări interviuri exclusive cu will.i.am și cu Ola Persson, barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®, în care ambii experți detaliază cei patru pași necesari reinventării clasicului, cu ajutorul creativității, în aria lor de expertiză.


Cu ocazia lansării noii campanii, will.i.am a preluat paginile de Facebook NESCAFÉ® Dolce Gusto® pentru 48 de ore, începând cu 30 august 2016. În această perioadă, starul le va oferi fanilor posibilitatea să vadă imagini exclusive din studioul lui, chiar înainte de apariția filmului campaniei.
Fii la curent cu informații despre campanie accesând pagina de Facebook și site-ul NESCAFÉ® Dolce Gusto®


PS:  intre timp eu ma bucur de o cafea preparata de acest #coffeegadget adorabil! Va promit ca nu tin secreta relatia mea cu el si cat de curand va dezvalui cat de mult si de bine va poate bucura diminetile! :)

 

***

Despre NESCAFÉ® Dolce Gusto®

NESCAFÉ® Dolce Gusto® este sistemul premium şi inovativ de băuturi, vândut în peste 80 de țări din întreaga lume. NESCAFÉ® Dolce Gusto® oferă ultimele inovații tehnologice, aparate stilate și o varietate de cafele premium, astfel încât iubitorii de cafea să se bucure de creații de cafea personalizate, chiar în confortul propriei locuinţe.


Despre parteneriatul dintre NESCAFÉ® Dolce Gusto® și will.i.am


În septembrie 2016, NESCAFÉ® Dolce Gusto® lansează noua campanie „Creativitatea reinventează clasicul” care îl are ca partener pe multi-premiatul producător și inovator will.i.am. 

Campania, care celebrează puterea creativității, va inaugura un video exclusiv cu will.i.am, prin care arată procesul creativ și asemănările dintre muzică și cafea. Filmul va avea premiera în online pe 1 septembrie, urmată de debutul pe TV din 2 septembrie. 
Filmul îl prezintă pe will.i.am cum reinventează melodia iconică a lui Otis Redding, ”(Sittin' On) The Dock of the Bay”, în timp ce NESCAFÉ® Dolce Gusto® transformă o cană de cafea clasică într-o experiență creativă. 
De asemenea, iubitorii cafelei se vor putea bucura de patru videouri care îi aduc împreună pe will.i.am și pe barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Ola Persson, în timpul unor interviuri. Aceștia vor explica modul prin care ei reinventează elemente clasice din domeniul în care activează, cu ajutorul creativității.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search