duminică, 25 septembrie 2016

beauty news L'Oreal Paris: LA PALETTE NUDE rose

La Palette Nude de la L'Oreal se afla de ceva timp pe piata din Romania, in variantele Beige si Rose si va marturisesc faptul ca este a-do-ra-bi-la! Aceasta de fata, in varianta Rose, contine 10 nuante perfect pe gustul meu. Si, dincolo de culorile in care eu imi machiez zilnic pleoapele, textura fardurilor este una placuta, usor de intins cu pensula din dotare, foarte putin prafoasa si suprinzator de rezistenta.



Fardurile sunt atat mate, cat si sidefate, iar cutiuta este extrem de eleganta si usor de purtat in geanta, indiferent cat de micuta ar fi ea. Cateodata imi place sa o port cu mine, atunci cand am de bifat un eveniment important si stiu ca trebuie sa-mi mai retusez machiajul pe parcurs. Ocupa foarte putin loc si stiti si voi foarte bine ca nu strica sa o aveti in preajma pentru orice eventualitate.
De cele mai multe ori nu se petrece nici o eventualitate, dar ajuta la confortul psihic sa ne stim fardurile pe aproape! :)
Costa in jur de 80 de lei, pret foarte bun, zic eu, avand in vedere ca vorbim despre L'Oreal si ca avem de-a face cu 10 farduri, totusi, cu care putem face toate combinatiile posibile de machiaj al ochilor.
Spor la joaca! :)








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search