joi, 29 septembrie 2016

Elie Saab Rose Couture: o vara cu parfum de trandafir

Am o relatie speciala cu parfumurile mele. Poate si voi aveti. Nu toate, precis. Cunosc persoane, deopotriva barbati si femei, care accepta orice miresmne pe pielea lor. Nu au relatii speciale cu aromele care le imbraca pielea, nu creeaza conexiuni cu ele, amintiri nici atat. Eu, nu. Eu ador ceea ce-mi atinge pielea, indragesc fiecare aroma, imi ramane in memorie, ii asociez amintiri, "imblanzesc" parfumul - ca tot recitesc acum Micul Print. Devine al meu si atunci nu mai este un parfum oarecare. Este al meu, face parte din mine, din amintirile mele, devine un moment din viata mea. Inceteaza sa mai fie o sticluta pe etajera unei parfumerii. Parfumul pe care ajung sa-l iubesc este "acasa" mea, indiferent de coltul de lume in care m-as afla.



Pe Elie Saab Rose Couture l-am cunoscut intr-o seara de mai, fix atunci cand erau trandafirii in floare si abia se trecusera teii. L-am asteptat ceva timp, stiam sigur, sigur ca vom deveni parteneri de cursa lunga, intocmai ca iubirile alea din alte timpuri care se intalnesc intr-una din vieti si parca au senzatia de "acasa" unul in preajma celuilalt. 
Cu parfumurile Elie Saab am mai trait povesti de amor, mi-au mai dat emotii, am mai scris amintiri.
Stiam, asadar, ca Rose Couture nu avea sa faca exceptie.
Si da, ne-am cunoscut in mai si ne-am iubit toata vara. Zi dupa zi, seara dupa seara, pentru ca din momentul in care i-am simtit aromele, n-am mai avut nevoie de un altul.

Ne-am baut cafelele impreuna in fiecare dimineata de vara si trebuie neaparat sa incercati amestecul dintre aburii cafelei proaspete cu notele lui Rose Couture. Sen-za-ti-o-nal, va spun! Initial veti simti aroma florilor de portocal, cu o tenta amaruie dinspre cafea. Apoi parfumul se catifeleaza cu aroma dulceaga a petalelor de trandafir. O poezie, de-a dreptul!

Amiezele incinse de vara ni le-am petrecut la birou, iar zilele au trecut mai usor si mai placut in aromele de piersica, nectar de trandafir, iasomie si vanilie pe care Francis Kurkdjian le-a pus in inima parfumului Rose Couture.

Serile acestei veri au mirosit a patchuli, lemn de santal si caramel. Ni le-am petrecut tarziu spre noapte, la lumina felinarelor din parcuri si am admirat impreuna lunile pline, la firul ierbii, cu multe dorinte in suflet. A fost martor al emotiilor de toate felurile. S-a intensificat pe piele cu fiecare bataie de inima a mea, imi stie gandurile si zambetele si lacrimile. Si secretele. 
Am calatorit pe plaje intinse si pustii, printre munti imbracati in ceata si valuri turcoaz. Am plans impreuna la apusuri desprinse din Paradis si la rasarituri memorabile. 
Mi-a fost complice in amintiri de-o viata. A mea si nu doar.

Rose Couture, iti sunt recunoscatoare pentru o vara fabuloasa! 



















Cheers!
Multumesc pentru tot! Stii tu! 
Astept sa-mi suprinzi si toamna. 
Please be extraordinary!







Cristina spunea...

Foarte frumoase pozele. Nu am incercat parfumul.

http://strumfette.blogspot.ro/

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search