vineri, 16 septembrie 2016

beauty news REMESCAR: crema care diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi





Mult timp nu am folosit crema pentru ochi. Nici acum nu aplic cu regularitate, din pacate. Credeam ca o crema de fata de buna calitate este suficienta si pentru zona ochilor, insa ceea ce nu stiam este ca pielea din jurul ochilor are o alta textura decat restul. Nu are glande sebacee, deci se deshidrateaza, imbatraneste si se rideaza mai repede. Iar daca te confrunti cu cearcane si/sau pungi sub ochi, cu atat mai mult este absolut necesara o crema speciala. In acest sens, Remescar (a carui crema pentru varice o folosesc deja de o luna) a lansat pe piata crema 
Pungi sub ochi & Cearcăne, care promite sa amelioreze problemele zonei ochilor in doar 10 minute.




Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicată a feței, dar și cea care necesită o îngrijire
atentă, fiind primul indicator al stării de sănătate sau al vârstei. Atunci când ne confruntăm cu cearcăne sau pungi inestetice sub ochi, deseori sunt din lipsa de somn sau oboseală, însă cauzele pot fi multiple.
Moştenirea genetică, procesul de îmbătrânire, pielea deshidratată, plânsul prelungit, lucrul continuu în fața unui calculator, stresul mental sau fizic, lipsa de somn sau dieta nesănătoasă –pot reprezenta premisa apariției cearcănelor sau a pungilor de sub ochi.
Atât bărbații, cât și femeile de diferite vârste se pot confrunta cu apariția lor și, deși nu sunt o problemă gravă, oferă un aspect obosit, nesănătos și mai ales îmbătrânit.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.

Folosind o combinație unică de minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară. 


“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, a declarat Andreea Raicu.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei.

www.remescar.com
Unknown spunea...

Cum pot face comanda?

Anonim spunea...

Din comentariile fetelor/femeilor care au incercat sa folosesasca produsul s-a concentrat o singura concluzie:FIASCO totallllll!

Anonim spunea...

Nu este buna de nimic.Se strange in jurul ochilor si dupa cateva minute ramane ca o pudra roz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search