joi, 15 septembrie 2016

Skincode Essential SOS OIL CONTROL - 3 pasi pentru un ten curat





Noua gama SOS OIL CONTROL actioneaza in straturile profunde ale pielii, unde regleaza secretia de sebum si scoate la suprafata impuritatile. Strange si minimizeaza porii, pentru un aspect mai proaspat, mai tanar si un ten mat si ingrijit. Formula SOS OIL CONTROL contine un complex biotehnic activ de minimizare a porilor, extract de urzica pentru actiunea antiinflamatoare, antiseptica si astrigenta si incredientul activ CM-Glucan.



Un sistem extrem de eficient care se utilizeaza de 2 ori pe zi pentru a matifia tenul gras, pentru a trata si a preveni acneea, cosurile si imperfectiunile pielii.

100% fara convervanti; 100% fara parfum 100% fara alergeni



Beneficii: 
  • Elimina punctele negre si impuritatile pielii; 
  • Minimizeaza aspectul porilor; 
  • Previne aparitia cosurilor si corecteaza imperfectiunile pielii; 
  • Regleaza productia de sebum fara a usca pielea; 
  • Corecteaza aspectul de ten gras si excesul de ulei; 
  • Calmeaza pielea si confera tenului un aspect mat si ingrijit; 




Gama SOS OIL CONTROL este compusa din 3 produse


1. Skincode Essentials SOS Oil Control-Gel matifiant pentru curatare 

Gelul demachiant cu textura extrem de lejera, a fost creat in special pentru tenul gras sau mixt. Imbogatit cu ingrediente active sebo-regulatoare naturale si acid Salicilic reduce aparitiei punctelor negre pentru un ten sanatos si curat. Actioneaza pentru inchiderea porilor si indepartarea excesului de sebum, lasand pielea curata si catifelata.

2.Skincode Essentials SOS Oil Control - Ser matifiant pentru ten gras 

Acest fluid extrem de lejer, ultra-penetrant si hidratant purifiaza si matifiaza instantaneu pielea grasa si linia mediana (frunte, nas, barbie).
Imbogatit cu ingredienti activi sebo-regulatori naturali si cu pudra matifianta, absoarbe excesul de sebum si inchide porii. De la prima aplicare, pielea va fi mai neteda, intinsa si perfect matifiata.

3. Skincode Essentials SOS Oil Control-Lotiune Matifiana

Emulsia hidratanta si matifianta a fost creata pentru tenul gras sau mixt. Aceasta controleaza secretia de sebum si reduce aparitia punctelor negre. Imbogatita cu ingrediente active sebo-regulatoare naturale si agenti de matifiere pentru o piele curata, sanatoasa, cu aspect mat fara exces de sebum.

Gama Skincode Essential-SOS OIL CONTROL este disponibila in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search