joi, 15 septembrie 2016

Primul magazin NYX din Bucuresti

Am inceput relativ recent sa folosesc produse NYX, pe la inceputul verii adica, insa va asigur ca dau dependenta! Nu-mi lipseste niciodata din rutina zilnica de makeup paleta de conturare Nyx Highlight & Contour pe care o gasesc absolut perfecta si completa si minunata! Am tot amanat sa o pozez si cum am folosit-o zilnic, fardurile au ajuns aproape la jumatate, nu mai arata tocmai dragut, insa o gasiti in magazin. In primul si singurul - momentan- magazin propriu NYX din Bucuresti, la etajul 1 in mall-ul Park Lake. Altfel, mai gasiti cateva produse si in parfumeria Kendra din magazinul Unirii. Ce nyxuri mai folosesc acum v-am mai aratat AICI!






Evident ca am facut 299 de selfie-uri, ne-am hlizit, am mancat briose si am baut sampanie, am testat tooooate rujurile NYX... Ma rog, nu chiar toate pentru ca brandul american are vreo cinci milioane de nuante in palmares. Si rosii, si nude, si rozalii, si mate, si stralucitoare, si glossuri. Daca stau sa ma gandesc, nu stiu un alt brand cu mai multe tipuri de rujuri. Poate doar Urban Decay, ca tot a lansat colectia celor 100 de minunatii. Va povestesc si despre ele cat pot de repede!





Apropo, grabiti-va sa participati la concursul NYX de pe pagina de Facebook a brandului pentru ca puteti castiga o invitatie la o superpetrecere programata de 21 septembrie in club Nuba din Bucuresti. Gasiti AICI toate detaliile!




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search