luni, 17 octombrie 2016

Colectiile de portelanuri Villeroy & Boch pentru toamna/iarna 2016Producătoare germană de porțelan încă din 1784, compania Villeroy & Boch este denumită după cei doi fondatori – François Boch și Nicolas Villeroy – și este deținută încă în mare parte de descendenții celor doi. Sediul central este în Mettlach, în Saarland, și există 14 centre de producție Villeroy & Boch în Europa, Asia și America, produsele brandului fiind vândute în aproximativ 125 de țări, printre care și în România. În portofoliul Nobila Casa, Villeroy & Boch este prezent din 2015, numărând 14 colecții, anul acesta Villeroy & Boch lansând colecțiile Casale Blu, Quinsai Garden și Pizza & Pasta.
Colectia Villeroy & Boch Casale Blu


Inspirată din regiunea și bucătăria umbriană naturală și originală, urmând rădăcinile țărănești de pe această regiune, colecția Casale Blu redă perfect atmosfera acestei regiuni. În trecut, trufele au fost considerate hrana omului sărac și, la cele mai multe mese, au fost servite de obicei trufe. Astăzi, aceste ciuperci prețioase sunt servite ca acompaniament pentru paste și folosite ca și ingrediente de lux pentru umplerea fripturii de miel sau de iepure. Mâncarea copioasă servită cu vesela Casale Blu evocă o atmosferă specială.
Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premiumColectia Villeroy & Boch Quinsai Garden


Colecția de porțelan premium bone Quinsai Garden este inspirată de orașul Quinsai, un oraș în plină înflorire, la capătul Drumului Mătăsii. Fiecare piesă poartă o semnificație specială, care provine din florile frumoase de pe ea. Piesele cu bujorul semnifică bogăție și noblețe, cele cu floarea de camellia generozitate, iar crizantema perseverență, curaj și o viață lungă. Piesele cu magnolia onorează împăratul și plătește tribut pentru toate femeile frumoase.
Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium bone


Colectia Villeroy & Boch Pizza & Pasta

Această colecție este ideală și practică în casele iubitorilor bucătăriei italiene. Platourile, bolurile, farfuriile au un design modern, dar și practic în același timp.
Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium

Una dintre colectiile mele preferate Villeroy & Boch este Amazonia, o colecție extravagantă, pentru care Villeroy & Boch s-a inspirat din minunata lume a Amazonului. Forma ei ce rămâne mereu de actualitate, creată de designer-ul Karl Leutner în anul
1950, este deja la baza mai multor concepte cu elemente de decorațiuni. Păsările colibri și fluturii Maracuja, fermecătoarele flori albastre ale pasiunii, orhideele galbene și florile roșii ale caliandrei sunt redate cu niste culori atât de vii și luminoase, încât dau impresia de tridimensionalism.
Materialul din care este confecționată vesela din această colecție: porțelan premium bone, placat cu aur.
Este important de reținut că toată vesela din această colecție prețioasă poate fi totuși spălată în mașina de spălat vase.
Toate colecțiile Villeroy & Boch din portofoliul Nobila Casa se regăsesc in magazinul Nobila Casa din Shopping City Sibiu, în magazinul Nobila Casa din București, situat în Băneasa Shopping City – Galeria Feeria, precum și în magazinul Nobila Casa din Timișoara – situat în Iulius Mall.

“Ne bucurăm de faptul că parteneriatul Nobila Casa cu brandul Villeroy & Boch se dezvoltă, aducându-le românilor mai multe opțiuni premium pentru decorarea căminului. Avem convingerea că noile colecții lansate în cadrul evenimentului din Sibiu vor deveni în scurt timp un succes, precum restul colecțiilor Villeroy & Boch deja existente în portofoliul Nobila Casa”, declară Agnes Gȕndisch, Director Comercial Mendola Pro.


*** 
Despre magazinele Nobila Casa

Magazinele Nobila Casa sunt o afacere de familie, ce își are rădăcinile în 1999. Numele brandului este inspirat de una dintre cărțile preferate ale doamnei Szekely – romanul „Nobila Casă“, scris de autorul James Clavell.
Magazinele Nobila Casa sunt parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, înființat în 1991.
În 2016, lanțul magazinelor Nobila Casa numără 13 locații în 9 orașe: Sibiu, Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița.
Reușitele primilor ani de activitate ai Mendola Group au dus la extinderea operațiunilor și în alte domenii conexe – țesături pentru perdele și draperii pe piața din România, prin brandul Mendola Fabrics, parte din divizia Deco Center, transporturi de mărfuri în regim intern și internațional (Unitrans Logistics), investiții imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii (Pro Invest Parc Logistic), parcuri logistice (Unimode SRL).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search