marți, 1 noiembrie 2016

Top 8 produse NYX preferate


De ce opt? As putea filosofa pe ideea ca 8 este cifra mea norocoasa, ca am ziua de nastere pe 8 mai si cea de nume pe 8 noiembrie, ca locuiesc la apartamentul 8 si multe variatiuni pe aceasta tema, insa in cazul de fata, am facut un Top 8 pentru ca asa s-a intamplat in ziua aceea - sa pozez doar 8 produse NYX. Altfel, imi plac mult mai multe si pe viitor vi le voi arata pe toate pe care le folosesc. Ma bucura faptul ca am descoperit acest brand de make-up si, sincer va spun, NYX mi-a usurat rutina zilnica de machiaj de cand a intrat in portfardul propriu si personal.





Mascara Lush Lashes Full Figured imi alungeste genele si le confera volum. Forma pensulei ma ajuta sa ajung si la cele mai scurte dintre ele si sa le conturez frumos. Si ceea ce imi place mult este faptul ca pot aplica doua-trei straturi de mascara fara sa obtin efectul ala urat - "picioruse de paianjen", adica gene incarcate si cu produs faramicios.


***



Am zile cand un ruj rosu este fix ceea ce imi trebuie! Nimic altceva. Doar un ruj rosu si deja ma simt mai bine. Parca dispar toti norii zilei respective si nu ma refer aici doar la cei de pe cer. Incercati si voi, daca nu stiti despre ce vorbesc. Un rosu de genul celui de mai sus, NYX Mat pure red adica, aplicat cu grija asa incat sa nu depaseasca deloc conturul buzelor, poate face diferenta dintre o zi proasta si una memorabila!


***



In principiu, nu sunt fan gloss-uri! Mai toate imi dau senzatia de buze lipicioase. Sigur ca aparent, buzele arata frumos atunci cand sunt machiate cu gloss. Sunt pline, cu volum, lucioase si kissable. Insa, dupa un timp, buzele se simt uscate. Ceea ce imi place la NYX Intense butter gloss este ca anuleaza ceea ce experimentasem eu mai sus. Confera o culoare a carei intensitate o poti regla in functie de numarul de straturi aplicate pe buze, fara ca aspectul final al buzelor sa fie unul incarcat. Dimpotriva, buzele se simt catifelate, nelipicioase, hidratate. Big like!

***


Paleta NYX Strobe of Genius este, in principiu, adresata iluminarii tenului, insa va spun clar si sigur ca fardurile acestea frumoase merg la fel de bine si pe pleoape, dar si pe post de fard de obraz. Cele sapte nuante ale paletei se pot adapta nuantei tenului tau si portiunii fetei pe care o vrei iluminata. Fardurile sunt pigmentate, cremoase, rezistente


Desi sunt sidefate, fardurile nu contin particule de sclipici. Sau, cel putin, sunt atat de fine incat nu sunt sesizate pe piele, situatie care nu duce la incarcarea inestetica a pielii si nici nu accentueaza ridurile, atunci cand iluminatorul este aplicat in coltul extern al ochilor, spre tample si partea superioara a pometilor.



O gasiti in magazinul NYX din Park Lake sau in mall-ul din Constanta, acolo unde in primavara a fost inaugurat primul magazin exclusiv NYX din Romania. Altfel, produse NYX mai gasiti si in parfumeria Kendra din Unirea Shopping Center, insa intr-un numar restrans.


***



Fondul de ten NYX HD Studio Photogenic a fost o surpriza foarte placuta pentru mine! Acopera foarte bine imperfectiunile, fara sa incarce pielea. Nu va veti confrunta cu situatia aia nedorita in care fondul de ten se "branzeste pe piele". Nu stiu cine si cum a inventat expresia asta, dar stiti voi la ce ma refer. Produsul nu se strange pe piele, nu se faramiteaza si nici nu se strange la nivelul porilor. In plus, are si o rezistenta admirabila!

***

 

Nu folosesc zilnic spray fixator de machiaj pentru ca, de regula, aplic doar fond de ten si putina pudra de contur in zona pometilor, deci nimic complicat care sa necesite fixare pentru 10 ore. Insa, vara si la ocazii speciale cand am nevoie ca machiajul sa reziste de dimineata pana seara sau, dupa caz, de seara pana in zori, pufai intotdeauna la final NYX Matte Finish. Nu schimba cu nimic aspectul machiajului, este sub forma unor vapori foarte fini, fara nici o culoare, care fixeaza fondul de ten si pudra, particula cu particula, si le tine la locul lor, impiedicandu-le sa migreze sau sa oxideze. Absolut minunat aceste produs!

***



Gelul pentru sprancene NYX, valabil in doua nuante, trebuie sa se afle in trusa de machiaj a fiecareia dintre noi. Nu i-am vazut utilitatea pana cand nu am fost machiata ca la carte de un specialist NYX. Gandeam despre mine ca am sprancenele in regula si nu necesita desenare. Ei bine, nu! O forma corect data cu acest gel va va schimba intregul aspect al fetei. In bine, desigur! Este usor de folosit si trebuie urmata forma sprancenelor voastre, fara a exagera cu alungirea si ingrosarea lor pentru ca riscati sa le dati un aspect nenatural. Si nu ne dorim asta, nu?


***


Born to glow este un foarte interesant iluminator, care confera un plus de naturalete chipului. Aplicat intr-o cantitate mica in zona superioara a pometilor, mergand usor spre tample, va confera aspectul pielii de bebelus rozaliu in obraji! Nu se strange in pliurile pielii, nu migreaza, nu sclipeste nenatural.
***


Paleta NYX de mai sus este absolut fabuloasa! O folosesc non-stop de mai bine de o luna si am luat-o cu mine in vacanta recenta din Tenerife. Desi am avut doar bagaj de mana si stiti ce greu este sa pui intr-un troler mic tot ce ai nevoie pentru o saptamana, nici prin cap nu mi-a trecut sa o las acasa. Ador toate nuantele ei, le combin in fel si chip si imi place de nu mai pot textura fardurilor si faptul ca sunt usor sidefate. Love love love it!

***



Nu credeam ca-mi va placea atat de mult treaba asta cu conturarea fetei, insa de cand am primit spre testare paleta de mai sus - NYX highlight & contour pro palette, am devenit fan! Nici o zi nu trece fara un puf pe ici, pe colo. Zona de jos a paletei este compusa din farduri pentru conturarea pometilor, a nasului, barbiei, etc, iar pe randul de sus gasiti iluminatoarele. Poate parea greu de folosit, dar nu este! Un minim simt estetic si poate un tutorial pe YouTube va vor ajuta sa va descurcati de minune cu aceasta paleta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search