sâmbătă, 12 noiembrie 2016

6 produse Maybelline NY pentru un machiaj perfect

Produsele Maybelline NY pe care vi le propun astazi pentru un machiaj usor de realizat au fost lansate in vara, eu le tot folosesc de cateva luni, asadar si pot spune ca sunt perfect adaptabile si sezoului toamna/iarna.




Fondul de ten Maybelline SuperStay 24 a fost supus unui adevărat test de anduranţă, inainte de a ne fi trimis pe piata: 1.000 de picături de apă, 200 de atingeri, 200 de convorbiri telefonice. Datorită tehnologiei Micro-Flex cu pigmenţi Stay-Fresh, fondul de ten este unul rezistent la transfer, care a rezistat eroic in vara, pe vreme de canicula, dar si zilele acestea, cand ploua, este umezeala, iar gulerele inalte si fularele ne acopera jumatate de fata. 
Ii dau nota 10 pentru ca uniformizeaza in mod natural nuanta tenului, acopera roseata si imperfectiunile, chiar si acneea, matifiaza, nu incarca exagerat pielea si chiar are o rezistenta ridicata!


Rujurile Vivid Matte Liquid sunt minunate! Inca din iulie il folosesc pe Fuchsia Ecstasy 30 si abia daca a ajuns la jumatate. Este drept ca nu il aplic de trei ori pe zi, dar orisicum! :)

Secretul buzelor hidratate si intens colorate stă în tehnologia Vivid Matte Liquid, si anume:
  • pigmenţi saturaţi maţi pentru culoare intensă şi finisare mată;
  • ceară limpede pentru pigmenţi saturaţi puri şi intensitate a culorii;
  • bază cremoasă lichidă pentru o alunecare lină şi o aplicare netedă.

Colorama Jelly Tints sunt lacurile de unghii Maybelline cu textura interesanta. Pare apoasa si transparenta, insa aplicat pe unghii, lacul acopera unghia asa cum trebuie sa o faca. Mentionez ca este nevoie de doua straturi pentru o culoare mai intensa. Sau, daca preferati un aspect discret, asa ca mine, sa nu aveti semafor pe unghii, asa cum obisnuiesc sa spun cateodata, atunci ramaneti la un strat. Unghia va fi usor colorata.
Lacurile se gasesc in patru nuanţe: Edgy Tangy 457, Fuchsianista 458, Grapefruity 459, Berry Merry 460.

Lash Sensational Luscious este o mascara Maybelline NY minunata!!! Fix acel produs ieftin si bun, care trebuie sa se regaseasca in portfardul oricarei femei, cel putin o data in viata! Produsul aduce un amestec de uleiuri preţioase (şofran, argan, măceşe), iar periuţa evantai cu rezervor încorporat oferă o aplicare generoasă.
 Genele vor fi mai dese şi mai catifelate, iar efectul de gene evantai va fi unul mai savuros.


Nu veti intelege importanta fardurilor pentru sculptare decat atunci cand veti avea un prim machiaj realizat astfel! Va spun ca dadeam ochii peste cap de cate ori auzeam pe la colturi despre sculptare, despre fard nu-stiu-de-care aplicat pe pometi, de iluminator pe nu-stiu-unde si tot asa. Mi se pareau, in ignoranta mea in make-up, niste produse inutile, menite sa ne ingreuneze traiul! 
Ei bine, m-am inselat amarnic! Abia cand am vazut ca pe chipul meu cel rotund pot exista, cu machiajul potrivit, pometi ca ai divelor de prin reviste, ca acel chip rotund se poate transforma in oval doar prin fard, ca indiferent cat ti-ar fi moaca de obosita in ziua aia tot ai putea iesi in lume daca bifezi putin fard de conturare si iluminator acolo unde trebuie, mi-am zis: "ptiuuu, fraiera am fost ca l-am descoperit tocmai acum!".
Asadar, daca sunteti incepatoare in ale conturarii, aceasta paleta este perfecta! Si chiar daca esti avansata este la fel de buna!
Cum ziceam, când vei încerca Master Sculpt vei descoperi că faţa îţi va fi perfect sculptată, subţiată, conturată şi definită.  

elefant.ro%20

Primul pas este definirea pomeţilor, a nasului şi a frunţii cu ajutorul fardului pentru conturare - jumatatea mai inchisa. Apoi, graţie highlighter-ului, pomeţii şi podul nasului se vor bucura de o evidenţiere ca la carte. Iar forma perfectă va fi reuşită printr-o continuă combinare a nuanţelor.


Tusul Master Ink Matte  beneficiază de un aplicator cu design inteligent, care va permite sa trasati o linie de un negru intens şi o finisare mata, fara cusur, intocmai ca un profesionist. In plus, tusul are o rezistenta foarte mare, asa ca nu va temeti ca la pranz, acele linii care v-au chinuit jumatate de dimineata se vor faramita sau/si intinde pana la sprancene. Raman intacte, va asigur, mai ales daca aplicati inainte primer de pleoape!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search