sâmbătă, 12 noiembrie 2016

beauty news CREMERIA: balsam de corp cu portocala


Cunoasteti brandul CREMERIA? Mi-ar placea sa aud un raspuns afirmativ, insa daca nu ati folosit pana acum nici un produs al acestui brand nascut din pasiunea pentru frumusete a farmacistei Daniela Mincu, sunt sigura ca odata ce veti face cunostinta cu el, il veti iubi pe veci! Intreaga poveste a CREMERIA o puteti citi AICI. Eu vreau sa va prezint astazi balsamul de corp cu unt de shea, portocala si vitamina C, un real miracol pentru piele!



Acest balsam de corp acționează profund la nivelul pielii prin amestecul de unturi și uleiuri care ajută la diminuarea în mod vizibil a vergeturilor și a cicatricilor. Chiar imi explica un dermatolog zilele trecute diferenta dintre o crema si un unguent. Acesta din urma este acea "crema" foarte grasa, care intra mai greu in piele si necesita pentru asta un masaj mai lung, insa are marele avantaj ca penetreaza straturile cele mai de jos ale epidermei. Deci, este mult mai indicata atunci cand avem nevoie de hidratare intensa!
Acest balsam de corp CREMERIA asa este, ca un unguent, datorita untului de shea. Este adevarat ca intra mai greu in piele, insa miroase atat de placut, incat masajul este o placere, mai ales daca optati pentru ajutorul partenerului! :)

Oferă hidratare de lungă durată, iar pielea capătă un aspect moale și mătăsos. 
Pe termen lung, trezește, întinerește și reînnoiește pielea. 

Poate fi folosit oriunde pe corp, eu chiar am aplicat balsamul si pe fata, asta-vara cand tenul mi se deshidratase rau in urma expunerilor repetate la soare. Pielea era atat de uscata, incat mi se cojea in zona nasului, buzele erau si ele crapate, iar balsamul acesta a facut minuni!
Este ideal pentru utilizarea pe tot parcursul sarcinii, cât și după nastere, pentru a preveni si ameliora vergeturile.

Este minunat si pentru calcaie, le transforma pe cele aspre si chiar crapate in unele de bebelus, de seara pana dimineata! :)

Ingrediente: Orbignya Oleifera Seed Oil(Babassu), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sesame Seed Oil, TheobromaCacao Seed Butter(Cacao), Butyrospermum Parkii Butter(Shea), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Linalool, Geraniol.

Poate fi cumparat de AICI, la pretul de 52 lei! 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search